Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szombati friss disznótoros menüre készültünk

 

Napkelte a pincefaluban és a disznóvágás kezdete

 

Disznóvágás, disznótor kora reggel Disznóvágás, disznótor

      

Disznóvágás, disznótor Disznóvágás, disznótor, KultPince

 

Miközben disznóvágással előkészültünk a szombati friss disznótoros menü készítésére és az azt követő ételkiszállításra, készételek elvitelére, füstölt kolbász és szalonna vásárlására, ugyanakkor pincénk gangján forralt borral, palackos borainkkal, teával és zsíros kenyérrel vártuk a jó időben a pincefalunkba látogató, kirándulásban megfáradt vendégeket, hogy egy kicsit falatozhassanak és a kezüket melengetve a forralt boros, teás poharukkal tovább sétálhassanak.

Ja és ne felejtsük, hogy szombaton, azaz január 23-án reggeltől ismételten ugyanaz az asztal vár benneteket a KultPince gangján, reméljük, hogy kirándulásra és sétálásra alkalmas idő lesz!

 

 

Zsíroskenyér, forralt bor, tea, KultPince borai Zsíros kenyér, forralt bor, tea, KultPince borai