Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

forralt bor

2019. 02. 12. 00:04:50

Sikeres volt a Monor Hegyessy Lions Club által VIII. alkalommal megrendezett Falánk Fánkfalók Találkozója. Sikeres volt a rendezvény a több helyszínen történő kiszolgálás, a látogatottság, a gyerekek számára igazán népszerű kézműves foglalkozás miatt. A vendégek körében népszerű volt a nívós termékeket felvonultató kézműves vásár is.

Már második alkalommal fogadhatta a monori Club a Petrovgrad Lions Clubot, akik hazai készítésű süteményekkel segítették, hogy a rendezvény elérhesse célját. amely ebben az évben is a rászoruló gyerekek nyári táborozásának támogatása volt. Vendégként  köszönthettük dr. Chrabák Lászlót a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzóját és Keys Mária Hermina alkormányzót.

 

Fánkfaló 2019 a KultPincében

2019. 01. 12. 08:15:17

Jótékonysági fánksütés a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében

2019 február 09 szombat 14 óra KultPince

 

Falánk Fánkfalók Találkozója

Fánkfaló infók itt olvashatók!

2018. 12. 08. 08:40:09

Hagyományosan a disznóvágás, disznóölés a vidéki ember számára egész napos munkát jelentett, igaz, hogy ez a munka általában pálinka ivással kezdődött, de ezt követően indult az igazi munka, ami a disznó leszúrásával kezdődött. Ezt a hagyományt követjük és vendégeink önkéntes alapon részt vehetnek a disznó leszúrás eseményétől kezdve a feldolgozáson át az ízesítésben, a hurka kolbász töltésében is.

 

Disznóvágás a KultPincében

 

2018. 05. 02. 00:00:00

A munkahelyi csapatoknak minél több közös élményre van szükségük, amely elősegíti a csapat közös kultúrájának kialakulását. A közösen megoldott feladatok, legyen az egy közös főzés, csapatépítő játék, disznóvágás, vagy egy közös borkóstoló, összekovácsolja a csapatot. A mindennapoktól eltérő, kihívást jelentő feladatok megszakítják a mindennapi rutint, a szokatlan feladatok kizökkentik a csapatot a szokásos kommunikációból, a figyelmet az újszerű feladatokra tereli. A közösen megoldott feladatok hatására a csapat tagjai jobban megismerik egymást, új képességek is a felszínre kerülhetnek.

 

Csapatépítő program

2017. 12. 16. 14:43:16

Ha itt a tél akkor forralt bor

Amint megérkezik a hideg időjárás, úgy tör felszínre bennünk a vágy, hogy  szükségünk lenne valami jó lélekmelegítő és egyben a téli hangulatot idéző italra, hát ez nem más mint a forralt bor. A forralt bor készítéséhez minden esetben jó minőségű fehér vagy vörös bort használjunk, igaz a készítés receptje házról-házra más és más lehet, de a fűszerek használata során lehetünk igazán kreatívak és ez az a pont ahol igen nagy a forralt bort készítő alkotói szabadsága. Ahhoz, hogy az általunk összeállított fűszerkeverék és gyümölcsök íze, illata igazán érezhető legyen a forralt borunkban, tegyük a fűszereket vízbe és főzzük meg, így egy eszenciát készítünk, majd ezt keverjük a melegített borba.

 

Forralt bor készítése