Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

KultBulik

Kult bulik és egyéb rendezvényeink

Grill party, grillparti és fröccsözönA KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye, filmvetítéssel, koncerttel, zenés-beszélgetős programokkal összekötött borkóstolók, vagy kiállítások, tematikus borestek formájában.

De ezek mellett népszerűek táncos mulatságaink, a minden évben megrendezett szilveszteri bulik, farsangi rendezvényünk a Falánk Fánkfalók Találkozója, nyári borkóstolóval fröccsözéssel összekötött grillpartijaink, bográcspartijaink, borvacsoráink, borestjeink melyekről aktuális információk honlapunkon az eseménynaptárban találhatók.

Minden évben részesei vagyunk borainkkal és ételeinkkel egyaránt a Monori Pincefalu legnagyobb rendezvényének. A Borvidékek Hétvégéje alkalmából a Monorra látogató kóstoló közönség találkozhat mind a 22 magyar borvidék borászaival. A Monor Környéki Strázsa Borrend minden évben vendégül látja a Monorra látogató borrendeket, tagjai pedig pincétől-pincéig végig kísérik a vendégeket a rendezvényen, hogy megkóstolhassák a monori és a kiállító borászok borait.

Bulik a KultPincében: Borrendi évzáró buli, Csapatépítés a KultPince csapatának, Karácsonyi céges bulik, Céges évzáró buli a KultPincében, Csapatépítő sütögetés és borkóstoló, Születésnapi buli és tánc, Bor-Óka zenekar és a táncos buli

 
  
Rendezés:
Nézet:
Információ

Nagy örömünkre egyre több sétáló, kiránduló vendéget köszönthetünk pincefalunkban.  A Monori Pincefalu Vendégváró nyitott pincészetei létrehoztak egy ügyeleti rendszert, hogy minden hétvégén minimum egy pince nyitva legyen szombaton és vasárnap egyaránt. Természetesen a KultPince is tagja a nyitott pincék ügyeleti rendszerének.

0 Ft
Kérje ajánlatunkat!

Családi ünnepi ebéd a KultPincében, kérje ajánlatunkat

Együtt ülni egy asztalnál, családi ünnepet tartani úgy, hogy a család mind tagja az ünnepi asztalnál ül. Lehet beszélgetni, helyet cserélni, új beszélgetést kezdeményezni , mindez erősíti a családi köteléket, az összetartozást.

Zártkörű rendezvényeink minimum 15 fővel működnek.