Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rendezvény Hírek

Nagy örömünkre a 2018-as évjáratú kékfrankos rozé borunk a XXV. Városi és Térségi Borversenyen a zsűri I. díját, és a közönség III. díját nyerte. Köszönjük borászunknak, Lukácsy Zoltánnak a nagyszerű eredményt!

KultPince 2018-as kékfrankos rozé zsűri I. díj

Közeleg a nyár és a KultPincében pergola épül, Úgy gondoljuk, hogy egy árnyas pergola biztosíthatja az igazi kerti élményt, egy igazi árnyas, kiülésre csábító szabadtéri szoba. Azon leszünk, hogy mielőbb zöld növényekkel fedett, kerti bútorokkal otthonossá tett fröccsöző hely szolgálja vendégeink kényelmét.

Pergola a KultPincében

Tavaszi kocsikázás a pincefaluban

Tavaszi kocsikázás a pincefaluban

Sikeres volt a Monor Hegyessy Lions Club által VIII. alkalommal megrendezett Falánk Fánkfalók Találkozója. Sikeres volt a rendezvény a több helyszínen történő kiszolgálás, a látogatottság, a gyerekek számára igazán népszerű kézműves foglalkozás miatt. A vendégek körében népszerű volt a nívós termékeket felvonultató kézműves vásár is.

Már második alkalommal fogadhatta a monori Club a Petrovgrad Lions Clubot, akik hazai készítésű süteményekkel segítették, hogy a rendezvény elérhesse célját. amely ebben az évben is a rászoruló gyerekek nyári táborozásának támogatása volt. Vendégként  köszönthettük dr. Chrabák Lászlót a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzóját és Keys Mária Hermina alkormányzót.

 

Fánkfaló 2019 a KultPincében

Jótékonysági fánksütés a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében

2019 február 09 szombat 14 óra KultPince

 

Falánk Fánkfalók Találkozója

Fánkfaló infók itt olvashatók!

Információk a talajélet működéséről

"Az elmúlt évtizedekben a vegyszerekre és a gépekre alapozott gazdálkodási technológiák szinte egyeduralkodóak lettek. Már-már elfelejtettük, hogy a gazdaságunk legfőbb erőforrása a termőföld, aminek lelke a humusz. A humusz nem újul meg magától, ahhoz szerves anyag, mikróbák és megfelelő körülmények szükségesek. Csak a biológiai alapú gazdálkodás képes a humusznövelő gazdálkodásra. Humusz nélkül a vegyszerek és gépek sem képesek egészséges és magas hozamú növényeket termeszteni.
 
Talaj humusz menedzsment
 
Hogyan működik a talajélet? Milyen szolgáltatásokat kaphatunk a talajlakó mikróbáktól? Milyen hatással van rájuk az mezőgazdasági tevékenységeink? Hogyan gazdálkodjunk humuszképző módon? 
 
Az első hó
 

Fehér a hó, fehér a ház
fehér a gondolat, mi rám talál.
Az első hó fedte, nyugalmas táj
békével tölt el, s rám kiabál:
megállj!

 

Tél a Kultpincében

 

Céges rendezvények karácsony tájékán a KultPincében

A B&K Kft. dolgozói több hullámban érkeztek és ahogy az szokásos és szükséges is a cég vezetői üdvözlő itallal fogadták a kollégákat.  Az üdvözlő ital elfogyasztása közben már hangulatos beszélgetések folytak, viccelődések indultak, így némi ösztökélés kellett, hogy mindenki elfoglalja helyét az ünnepi asztal mellett. Ezt követően a cég vezetői röviden értékelték az elmúlt év tevékenységeit, örömmel fogadták az elért eredményekről szóló jó híreket. Immáron több mint két évtizede tradíció, hogy a karácsonyi évzáró rendezvényen az ünnepi beszámolókat követően cég ügyvezetője köszönti azon dolgozókat akik 5, 10, 15, 20, 25 éve kitartottak és munkájukkal hozzájárultak ahhoz hogy a B&K Kft. eredményes szereplője lehessen a nem kis kihívásokkal létező piacnak.

 

Cééges karácsonyi rendezvény