Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vásároljon élményt ajándékba szeretteinek, barátainak vagy üzleti partnereinek!

A KultPince mára már jól ismert egyedi hangulatú rendezvényeiről, házias ételeiről és borairól, KultMozi Klubról, esküvői és céges rendezvény helyszínéről és az ehhez kapcsolódó figyelmes kiszolgálásról. Amennyiben már van tapasztalata minderről, vagy szeretné megismerni a KultPince borait, ételeit és szolgáltatásait, vásároljon élményt ajándékba barátai vagy szerettei számára!

 

Meglepetés ajándék

születésnapra, névnapra, karácsonyra, bármilyen fontos évfordulóra, céges partner számára mint egy KultPince által kibocsájtott ajándékutalvány, amely a választás alapján tartalmazhat borkóstolót és gasztroélményt, bortúrát, pincetúrát, amelyekhez még kapcsolódhat a Monori CsámBORgó csapatépítő játék vagy akár petanque bajnokság is.

Az ajándékutalványnak nincs lejárata, így korlátlan ideig felhasználható, de igénybevétele előtt időpont egyeztetés szükséges!

Rendezés:
Nézet:
Rendelhető

Lepje meg barátait, családtagjait, kollégáit élményajándékkal!

Ajándékozzon borkorcsolyával összekötött borkóstolót, helyi alapanyagokból készített házias bőségtálat, illetve egy kalandjátékot, a Monori CsámBORgó-t , ahol játékhelyszín az egész pincefalu.

 

Élmény ajándék 10 főre, borkóstoló, hidegtál, lovaskocsikázás

65.000 Ft
Rendelhető

Lepje meg barátait, családtagjait, kollégáit élményajándékkal!

Látogassák meg a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéjét, a nemrég megújult KultPincét, mely a régmúltra visszavezethető hagyománnyal rendelkezik. Vegyenek részt egy borkorcsolyával összekötött borkóstolón, majd fogyasszák el a helyi kézműves alapanyagokból készített hideg vacsorát. Ezt követően 1 órán keresztül lovaskocsin utazva megtekinthetik pincefalunkat, majd ha még van erő és kedv, sétálhatnak az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvény mentén.

 

Élmény ajándék 10 főre, borkóstoló, hidegtál, lovaskocsikázás

65.000 Ft