Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vásároljon élményt ajándékba szeretteinek, barátainak vagy üzleti partnereinek!

A KultPince mára már jól ismert egyedi hangulatú rendezvényeiről, házias ételeiről és borairól, KultMozi Klubról, esküvői és céges rendezvény helyszínéről és az ehhez kapcsolódó figyelmes kiszolgálásról. Amennyiben már van tapasztalata minderről, vagy szeretné megismerni a KultPince borait, ételeit és szolgáltatásait, vásároljon élményt ajándékba barátai vagy szerettei számára!

Meglepetés ajándék

születésnapra, névnapra, karácsonyra, bármilyen fontos évfordulóra, céges partner számára mint egy KultPince által kibocsájtott ajándékutalvány, amely a választás alapján tartalmazhat borkóstolót és gasztroélményt, bortúrát, pincetúrát, amelyekhez még kapcsolódhat a Monori CsámBORgó csapatépítő játék vagy akár petanque bajnokság is.

Az ajándékutalványnak nincs lejárata, így korlátlan ideig felhasználható, de igénybevétele előtt időpont egyeztetés szükséges!

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

A borkóstolóra kérje ajánlatunkat!

A pincetúrán alapuló borkóstolóink alkalmával boraink kóstolása mellé  házi készítésű borkorcsolyákat  kínálunk. A pincetúra során, a borkóstolás közben számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről és nem utolsó sorban pincefalunkról.

Nagyobb kóstoló létszám esetén külön megállapodás alapján a borkóstolás mellé kérhető meleg ebéd vagy vacsora, fogadófalatok a vendégek igénye szerint.

Kérje ajánlatunkat!

Lepje meg barátait, családtagjait, kollégáit élményajándékkal!

Ajándékozzon borkorcsolyával összekötött borkóstolót, helyi alapanyagokból készített házias bőségtálat és kalandjátékot, a Monori CsámBORgó-t , ahol játékhelyszín az egész pincefalu.

Csámborgó túra a Monori Pincefalu területén, a játék tavasztól őszig működik.

Kérje ajánaltunkat!

Élmény ajándék 10 főre, borkóstoló, hidegtál, lovaskocsikázás