Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Esküvői helyszín a Pest megyei Monoron, Budapest közelében

Esküvőhelyszín a vidéki hangulatot árasztó KultPincében!

Budapest közelében a Pest megyei Monoron, a vidéki hangulatot árasztó 1000 pincés Monori Pincefaluban a KultPince 90-100 fő befogadására alkalmas fedett rendezvényteremmel rendelkezik, amelyet a mi  a nyári fröccsözésre célozva "Fröccsterasz" névvel jelölünk, de ez egyben a természetközeli, zártkörű esküvők helyszíne is, itt szolgáljuk fel az esküvői menüt és itt mulat a vendégsereg, ez az a terep ahol a vőfély csillogtathatja tudását és itt vágja fel az ifjú pár az esküvői tortát. Mivel az esküvők fő szezonja a nyár, fontos szempont, hogy nyári melegre gondolva a esküvő helyszíne, a gondtalan mulatás terme kellemes hőmérsékletű legyen. A fröccsterasz minden oldala több nyitható kétszárnyas ajtóval rendelkezik, a légmozgást ezen felül mennyezeti ventilátorok is segítik. A napsütöttel oldal napvitorlával árnyékolva van, így a legnagyobb melegben klímával is kellemes az esküvői helyszín hőmérséklete. A téli rendezvényeinkre és a téli esküvőkre is gondolva a fröccsterasz hangulatos kandalló és elektromos fűtéssel rendelkezik  Ültetve 45 fő befogadóképességű, főépületben lévő rendezvénytermünket az esküvői vendégek állófogadására rendezzük be, a beépített vetítő rendszer biztosítja, hogy az esetlegesen az emlékek felidézése céljából készített prezentációk, filmek, akár internet támogatással is levetíthetők legyenek.

Kezdjétek  közös életeteket egy szabadtéri, vidéki hangulatot árasztó esküvői helyszínen Budapest közelében!

Esküvői helyszín a Monori Pincefaluban

A rendezvényterem (fröccsterasz) 

mögötti gyepszőnyeges kertbe kilépve a pincefalu szőlői, présházai  biztosítják a jellegzetes vidéki panorámát. Tavaszi időszakban csodálatos látványt nyújtanak a virágzó gyümölcsfák, amelyek nyáron árnyékot is biztosítanak a násznép számára. Maga a KultPince udvara a gyümölcsfákkal, a hordóba ültetett muskátlikkal, a pergolára felfuttatott rózsákkal, levendulákkal az esküvői fotózáshoz kitűnő helyszínt biztosítanak.  A kerti szaletli a virágzó futórózsákkal romantikus környezetet biztosít a szabadtéri esküvő és a szertartás megtartására.  A gyermekek számára hinta, homokozó és odaillő játékok állnak rendelkezésre. 

 

Polgári szertartás megtartására

Futórózsával befuttatott, virágokkal övezett és az alkalomhoz megfelelően dekorált kerti pavilon, hangosítással áll az ifjú pár és vendégei rendelkezésre. Ez az a nem mindennapi hely ahol az ifjú pár kimondhatja a boldogító igent. A kerti pavilon mögötti fedett pergola és a körülötte lévő terület ahol a násznép figyelemmel kisérheti a a nagy eseményt, amikor is az ifjú pár kimondja a boldogító igent.
 

Kiegészítő szolgáltatások külön igény esetére

Együttműködő professzionális partnereinket tudjuk ajánlani: 

A pincefalu szőlői és borospincéi között megbújó romantikus, természetközeli, zöld környezet, családias, fesztelen hangulatot biztosít a polgári szertartás számára. Ezek a jellemzők teszik igazán különlegessé a KultPincét az esküvői helyszínek  között.

Extra kedvezményt biztosítunk  mindazok számára, akik október vége és március vége. közötti időszakra, amennyiben ebben az időszakban a KultPincét választják esküvői helyszínnek! 

Esküvőhelyszín Budapest környékén, a monori KultPincében! >>  Esküvői dekoráció >>

Rendezés:
Nézet:
Kérje ajánlatunkat!

Esküvői helyszín a romantika jegyében, kérje ajánlatunkat

Budapest közelében a Pest megyei Monoron, az igazi vidéki hangulatot árasztó, Monori Pincefaluban, zöld környezetben, gyümölcsfák árnyékában a pincefalu Kövidinka során várjuk a lakodalomra, polgári esküvőre egyedi helyszínt kereső párokat és vendégeit!

Fröccsteraszunk 90-100 fő befogadóképességű, amelynek minden oldaláról kertünk és a pincefalu pincéi szőlői nyújtotta  panorámában gyönyörködhetünk. Fröccsteraszunk télen és nyáron egyaránt kellemes és hangulatos esküvői helyszín. Nyári időszakban, a minden oldalon nyitható ajtók, a tetőablak, mennyezeti ventilátorok, klimák biztosítják a kellemes légmozgást, az ünnepi asztalnál ülők szinte kertben ülőnek érezhetik magukat. A hűvös napokon és télen a kandalló melege biztosítja a felhőtlen szórakozáshoz szükséges hőmérsékletet.

A 45-50 fő befogadóképességű főépületi rendezvénytermünk, melyet a vendégvárásra rendezünk be, professzionális prezentációs technikával felszerelt és internet-kapcsolattal is rendelkezik.

Lakodalomra, esküvőre az igazi vidéki hangulatot árasztó Monori Pincefalu és a Kövidinka sori  KultPince igazi romantikus esküvőhelyszínt biztosít!

Ajánlás

Az esküvői fotózás az egyik legfontosabb része egy esküvőnek, amelynek célja az esemény emlékezetessé tétele és az élmények megörökítése. Az esküvői fotósok szakértők a romantikus, érzelmes pillanatok, valamint az esemény résztvevőinek, boldogságának és örömének megörökítésében. Az esküvői fotózás nagyszerű lehetőség arra, hogy megörökítsék az esküvő emlékeit és megoszthassák azokat szeretteikkel és a jövő generációjával.

Rendezvényhelyszín Budapest közelében az Ön szolgálatára!

 

 

0 Ft
Kérje ajánlatunkat!

Az esküvő galéria

Esküvői galériánkkal szeretnénk megmutatni azt a környezetet és érzékeltetni azt a hangulatot amelyet a vidéki hangulatot árasztó pincefalu és maga a KultPunce nyújt, amikor is az ifjú párok elindulnak a közös boldog jövőjük felé.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vendégváró falatok esküvőre

A polgári szertartást megelőző vendégvárás egy figyelemre méltó gesztus az érkező vendégek irányába, különösen akkor fontos erre gondolni, ha az esküvőre messziről, hosszú utat megtevő vendégek is érkeznek és így egy kis figyelmességgel tudjuk köszönteni az érkezőket.

 

Kérje ajánlatunkat!

Az esküvői menük mestere, séfünk Szurok Gábor

Az esküvői ebéd és a vacsora összeállítása nem kis feladat a házasulandók számára. Az esküvői menüsor összeállításában minden segítséget megadunk, de várjuk a fiataloktól, hogy némi ízlésről szóló információkat adjanak a magukról a családról és természetesen a meghívott vendégekről. Ezen információk birtokában teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy az esküvői menüsor összeállításában, a vendégváró fogásoktól, az esküvői ebéden, az esküvői vacsorán át egészen az éjféli ételkínálatokig, tudunk segíteni.