Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KultMozi klub a KultPincében, rendezvényteremből moziterem, pergolából kertmozi

Művészfilmek vetítése a KultPincében

A kezdetek óta párosítjuk a bort és a gasztronómiát a filmmel, amikor is a rendezvényterem moziteremmé változik. 2017-ben bor és mozi, megújult formában KultMozi Klub-ként indítottuk újra a programot. Kell egy jó közösség, aminek Te is tagja lehetsz, akikkel havonta találkozhatsz, és műsorra tűzzük azt a művészfilmet, amelyre a legtöbb klubtag szavaz. Emellett megkóstolhatod a kiválasztott borászat tematikus bortrióit és Szurok Gábor séf filmhez illő kísérő falatkáit. Érdemes kipróbálni, egy szabadnak ígérkező csütörtök vagy péntek estén kellemes kikapcsolódást ígér!

Mozi a pincében, amely egy igazi kulturális-kulináris különlegesség!

MoziKlub, Pest megye, Monori Pincefalu, KultPince

KultMozi Klub, Art Mozi, Art filmek

Jegyzeteink, cikkeink ebben a témában: A király beszéde, Kertmoziban az Aurora BorealistKertmozi Megyeri-Hanti borokkalNyáresti gasztronómiai élmény a KertMozi kapcsánAnimációs filmek a KultMozibanMads Mikkelsen 3 arcaBélier család a KultMoziban, Novemberi KultMoziban az Oroszlán c. film, KultMozi szeptemberben, Tengerparti filmek a KertMoziban, Kertmozi nyáron, Mozi, filmvetítés minden hónapban, Mozi a pincében

Rendezés:
Nézet:
Megvalósult esemény

Itt a nyár, és vele együtt a KERTMOZI! Nyit a filmklub terasza, és rögtön egy családi moziesttel indítunk! Ezen az estén nemcsak felnőtteket, hanem 12 év feletti gyerekeket is várunk.

Rendezvényhelyszín Budapest közelében, a Monori Pincefalu szívében

Családi KertMozi a KultPincében

0 Ft
Ajánlás

Fedezzük fel együtt Portugáliát, ezt a különös, ismeretlen világot Kovács Péterrel, a WanderWell túravezetőjével, aki a tervek szerint 2023 őszén ebbe a régióba is vezet majd kalandtúrákat! S hogy mire készülhetünk a film előtt?

Portugál filmestünkre Laszlo Lenard érkezik, aki a szekszárdi Mészáros Pál Pincészetének tételeivel készül vendégeink számára.S hogy mit kóstolhatunk? Elsőként egy különleges félszárazat, érkezik a fehér kadarka! Friss, üde, szőlővirág illatú, ízvilágában a szőlő gyümölcs ízjegyei fedezhetőek fel. Színében halvány pirkadt szín látható. Természetesen Szurok mester könnyed vacsorája is az asztalra kerül!

 

Kovács Péter Portugál filmest

0 Ft
Ajánlás

A jelen helyzetben, amikor kénytelenek vagyunk a nap végi szabadidőnket otthon tölteni, ilyenkor színesítheti, tartalmasabbá  teheti, estéinket valamilyen társasjáték,  kártyajáték, de ne feledkezzünk meg egy másik lehetőségről sem, ez pedig a film. Mivel nem tudhatjuk, hogy mikor lehet újból  KultMozi, így egy-egy tartalmas este érdekében otthonról is megnézhető filmet ajánlunk a MoziKlub keretében szeretettel!

 

Sarah kulcsa, filmajánló, KultMozi, MoziKlub,

0 Ft
Ajánlás

A jelen helyzetben, amikor kénytelenek vagyunk a nap végi szabadidőnket otthon tölteni, ilyenkor színesítheti, tartalmasabbá  teheti, estéinket valamilyen társasjáték,  kártyajáték, de ne feledkezzünk meg egy másik lehetőségről sem, ez pedig a film. Mivel nem tudhatjuk, hogy mikor lehet újból  KultMozi, így egy-egy tartalmas este érdekében otthonról is megnézhető filmet ajánlunk a MoziKlub keretében szeretettel!

 

Derszu Uzala

0 Ft
Ajánlás

A jelen helyzetben, amikor kénytelenek vagyunk a nap végi szabadidőnket otthon tölteni, ilyenkor színesítheti, tartalmasabbá  teheti, estéinket valamilyen társasjáték,  kártyajáték, de ne feledkezzünk meg egy másik lehetőségről sem, ez pedig a film. Mivel nem tudhatjuk, hogy mikor lehet újból  KultMozi, így egy-egy tartalmas este érdekében otthonról is megnézhető filmet ajánlunk a MoziKlub keretében szeretettel!

 

 

0 Ft
Megvalósult esemény

KertMozi a KultPincében

Lehetséges, hogy még nem volt Woody Allen film a Kultmoziban??? Nem emlékszem pontosan, de nem fogtok csalódni ha erre a filmre esik a választásotok 

Gil és Inez jegyesek, akik üzleti okokból Párizsba látogatnak. Időközben kiderül, hogy a pár nem egymáshoz való: Gil író és esetleg Párizsban szeretne élni, és komoly íróvá válni, míg Ineznél ez szóba sem jöhet. Gil szeret esőben Párizsban járkálni, míg Inez egyáltalán nem. A történetben a fordulatot az hozza, amikor Gil felfedezi, hogy pontban éjfélkor Párizs egy bizonyos pontján egy autómatuzsálem áll meg mellette és észrevétlenül időutazásban vesz részt, ami visszaröpíti az általa kedvelt 1920-as évek Párizsába, ahol neves festőkkel, írókkal találkozik. Az esemény több egymás utáni éjszakán megtörténik, ezért Gil kettős életet kezd élni. Apósjelöltje magándetektívet fogad, hogy kiderítse, merre járkál éjszakánként.

 

Éjfékor Párizsban, KultMozi, Moziklub, filmvetítés, gasztronómia, borkóstolás, borkóstoló

0 Ft
Ajánlás

Egy tóparti nyaralóban brutálisan meggyilkolnak egy fiatal ikerpárt. A nyomok alapján a rendőrség egy helyi bentlakásos iskola gazdag és befolyásos családból származó diákjai között keresi az elkövetőt, mivel azonban a bizonyítékok nem perdöntőek, vádemelés nélkül a lezáratlan ügyek közé kerül az akta. Az elfekvő ügyekkel foglalkozó Q-ügyosztály 20 évvel később újra foglalkozni kezd az esettel. Carl Morck nyomozó és társa beleássa magát az ügybe, és hamar rájönnek, hogy a bűncselekmény körül valami bűzlik.

 

Fácángyilkosok

0 Ft
Információ

A természet ébredésével a Kultmozi is újraindul! Márciusi filmestünket egy 2015-ös romantikus vígjátékkal indítjuk, érkezik a: LIZA, A RÓKATÜNDÉR

 

Kultmoziban Liza, aRókatündér

0 Ft