Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

RendezvényBlog

Minden ami rendezvény.

Borvidékek Hétvégéje 2019 május 31, június 1, KultPince a Kadarka soron   

Borvidékek Hétvégéje 2019

BOR-óka zenekar évek óta aktív és örömmel fogadott szereplője a Borvidékek Hétvégéje rendezvénynek, nincs ez másképp a KultPince esetében sem, így szeretettel várjuk a zenekart a Kugel pincénél. Mivel ebben az évben ezen a helyszínen  várjuk vendégeinket, hogy kóstolják borainkat és Szurok mester főztjét. Akkor várunk benneteket a Kugel pincénél!

A Borvidékek Hétvégéje rendezvényen hagyományosan együtt kínáljuk borainkat az A'Capella Szőlőbirtokkal, így Ők is velünk költöznek a Kadarka sorra!

BOR-óka zenekar a Borvidékek Hétvégéje rendezvényen


Az elmúlt hétvégi Sunday brunch. Sikeresen megbirkózott a vendégsereg Szurok séf alkotásaival.

Az ételeinkhez a 2018-as évjáratú kékfrankos rozé borunkat és az első alkalommal  készített Monori OEM közösségi küvé fehér borunkat kínáltuk.

 

Sunday brunch választéka és a kóstolók

 

Újdonság bejelentésével indult a szervezés, ismét kétnapos lesz a Borvidékek Hétvégéje!

Időpont: 2019 május 31. - június 1.

Mi is, azaz a KultPince is formát bont. A KultPincében június 1-én ezen a napon zártkörű esküvői rendezvény lesz. Viszont nem szeretnénk ha a Borvidékek Hétvégéje alkalmából a pincefaluba látogató vendégek ne kóstolhassák az a' Capella Szőlőbirtok és a KultPince borait, ne várjuk vendégeinket Szurok mester finom étkeivel. Így a KultPince a rendezvény alkalmából áttelepül a Kugel pincébe, ahol a parkolóban kialakított leülési lehetőséggel, hűtött borokkal, fröccsel és meleg étellel várjuk a Borvidékek Hétvégéje közönségét.

Borvidékek Hétvégéje

Szalai Borbála: Újévi kívánság

Tiktakolva
jár az óra –
pergeti a perceket,
mutatója
nesztelenül
éjfél felé lépeget.
 
Útra készen
áll az óév:
vállra vette batyuját,
szolgálatát
hamarosan
új esztendő veszi át...
 
Tizenkettőt
üt az óra –
s a várt vendég beköszön:
fenyőfákon
gyertyák gyúlnak -
minden csupa fényözön...
 
Hozzon ez az
új esztendő
mindenkinek örömet,
békességben,
boldogságban
nőjenek a gyerekek!
 
 

Köszönjük vendégeinknek, hogy a KultPincét választották!

 

Mi is jó kocsonya készítésének titka?

Egyszerűen a jó alapanyag, elegendő fokhagyma, és a megfelelő ideig történő főzés, ezekre van szükség a tökéletes kocsonya készítéséhez. Mivel a kocsonya készítés komoly dolog, ne feledkezzünk meg a KultPince séfjéről sem, aki vezényelte az alapanyagok beszerzését, a feldogozást és a főzést is természetesen. 

Kocsonya készítése

Fontos a jó kocsonyának való alapanyag

Elsődleges a porcos, csontos, bőrős sertéshús. Az sem gond, sőt kifejezetten előnyős ha van benne füstölt csülök, bőrös húsaprólék, akár bőr darabkák, füle és farka egyaránt.

Csapatépítő program saját örömünkre

Jelentjük a KultPince csapatának közös élmény, a közös munka öröme megvolt, nagyszerűen éreztük magunkat, jól együtt tudtunk dolgozni és iszogatni. Csak egy valami nem stimmelt a program nem volt szokásostól eltérő, ahogy az eredetileg a csapatépítés egyik fő feladata és célja lenne. De azért a foglalkozás elérte a célját, reméljük ez a képekből is kitűnik.

Csapatépítő disznóvágás a KultPincében, a KultPince csapata Csapatépítő disznóvágás a KultPincében, a KultPince csapata

Ismét egy sikeres évet zár a Monor Hegyessy Lions Club!

A Clubban már szokásosnak mondható ünnepélyes évzáró vacsorára került sor pénteken a Kultpincében. Elsőként Hégely Péter elnök ismertette az év legfontosabb jószolgálati eseményeit a teljesség igénye nélkül:

Elmondása szerint sikeresen folytatódtak a hagyományos támogató akciók, pl. a cseretábor kiutaztatások, a gimnáziumi ösztöndíj program, a nyári gyerektáborok támogatása. Az idei Fánkfaló is minden korábbinál jobban sikerült.

 

Monor Hegyessy Lions Club évzáró 2018