Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Cimbora Borház kft. üzemelteti a KultPincét, a Monori Pincefalu egyik legnagyobb pincéjét, népszerű vendéglátóhelyét, esküvő és céges rendezvényhelyszínét. 
A KultPince ideális rendezvényhelyszín mind családi események, esküvők, céges rendezvények vagy baráti társaságok programjai számára. a borkínálat és vendéglátás mellett egyéb csapatépítő programjaink: borkóstoló-pincetúra, disznóvágás, közös bográcsozás, grillezés.
A pincéhez egy 40 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik, a 2 pinceág egyikét szintén vendégfogadásra rendeztünk be, itt mintegy 70 főt tudunk (ültetve) vendégül látni. a pincéhez, illetve a rendezvényteremhez mintegy 80-90 fős kapacitással rendelkező fröccsterasz kapcsolódik, mely zárható, fűthető, így egész évben különböző események hangulatos helyszínéül szolgálhat. a KultPince saját parkolóval rendelkezik.

 A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk biztosítja.  A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és wifi (nagysebességû hiper-net) internet-kapcsolattal rendelkezik.

A KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye, kellemes, hangulatos társasági események, baráti beszélgetések színhelye is. rendszeres, visszatérő programjainkkal – legyen az zene, filmvetítés, táncos mulatság vagy borest - szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk nemcsak a Monorról és környékéről hozzánk betérőknek, hanem a távolabbról érkező vendégeinknek is.

A KultPince csapata

A KultPince népszerűsége köszönhető többek között séfünk kiváló konyhájának, az ételekhez illő boroknak, a barátságos kiszolgálásnak és a családias hangulatnak.

Akik mindezért dolgoznak:

Kugel György alapító tulajdonos

Bakos Boglárka ügyvezető

Szurok Gábor séf

és nem utolsó sorban csapatunk akik nélkül nem sokat érne a szép környezet és a finom ételek, akik mindig kedvesek, segítőkészek és igyekeznek a vendégeink kedvében járni! 

KultPince csapata


KultPince csapata

 

A szolgáltató adatai:

cégnév: Cimbora Borház kft.
szolgáltató székhelye: 2200 monor, mátyás király u 11
szolgáltató telephelye: Monori Pincefalu Kövidinka sor, megközelítés a Mendei út felől!

elérhetőség: 

telefon: +36/20 570 0449, +36/20 298 5700
E-mail:monoriborbolt@gmail.com
adószám: 23795673-2-13