Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Esküvő és rendezvényhelyszín Pest megyében, a monori KultPincében

Rendezvényhelyszín a Monori Pincefalu Kadarka soránEsküvő és rendezvényhelyszín Budapest környékén

a Pest megyei Monoron, családi események (születésnapi, névnapi partik, házassági évfordulók, esküvők, lakodalmak), céges rendezvények, partnertalálkozók, üzleti találkozók és nem utolsó sorban baráti társaságok programjai számára az 1000 pincés Monori Pincefaluban, Budapest közelében

A rendezvényház és a pince eredeti, már több mint 100 éves rendezvényterme 35-40 fő befogadóképességű.,A két pinceág egyikét, amelyet bortrezorok díszítenek, szintén vendégfogadásra rendeztünk be, itt 50-60 főt tudunk (ültetve) vendégül látni. A pincéhez, illetve a rendezvényteremhez mintegy 90-100 fős kapacitással rendelkező rendezvényterem, fröccsterasz kapcsolódik, mely zárható, fűthető, így egész évben különböző események, esküvők, céges rendezvények, családi rendezvények, csapatépítő tréning  hangulatos helyszínéül szolgálhat.  A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyha biztosítja

A rendezvényház termei

Minden rendezvényterem, fröccsterasz professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt. A przentáció hátterét még internetelérés és WIFI egészíti ki.

A KultPince csapata kész együttműködni rendezvényszervezőkkel a sikeres rendezvény, konferencia lebonyolítása érdekében!

A rendezvényház udvara, pavilonjai és kertje

Udvarunk, pavilonjaink és kertünk a kezdetektől kezdve nem csak dekoráció és hangulatos környezet, hanem rendezvényhelyszínként is funkcionál. Esküvők alkalmával a polgári szertartás, a csapatépítő közös főzés, a KertMozi és a nyári borozgatás helyszíne, Nem feledkeztünk meg a gyerekekről sem, hinta és homokozó várja az apróságokat!

A hely amely nem a vendégeké, de ezen a helyen készül mindaz ami a vendégeink kényeztetéséhez szükséges, ez a hely nem más mint,

a konyhánk, gasztroműhelyünk Szurok Gábor séf  vezetésével.

Ez az a hely ahol figyelembe véve, borválasztékunkat, a megrendelőnk igényeit, ízlésvilágát, ételeink készülnek. Célunk, hogy partnereink számára, a részükre elkészült ételsorok elfogyasztását követően az élmény az „otthon ízét” varázsolja asztalukra.

Buli után hazafelé, helyieknek bátran ajánljuk a gyalogsétát, de elérhető a taxi és a sofőrszolgálat is!

Esküvői helyszín Esküvői helyszín
Romantikus, különleges esküvői helyszín Budapest közelében MOnoron az autentikus, 1000 pincés Monori Pincefaluban.
Családi rendezvények, események Családi rendezvények, események
A KultPince, mint rendezvényhelyszín kiválóan alkalmas családi rendezvények, névnapok, születésnapi partik, házassági évfordulók, keresztelők ballagások és egyéb fontos családi események méltó megünneplésére.