gasztronómia
Születésnapok a KultPincében 2024 nyarán
Ünneplés, ami összeköt
A születésnapi parti az élet ünneplése. Minden születésnap egy újabb év ajándéka, amit érdemes méltó módon megünnepelni. Ezek az alkalmak emlékeztetnek minket arra, hogy értékeljük az élet apró örömeit, és hálásak legyünk azért, amink van.
A születésnapi parti emlékeket teremt, amelyeket évek múltán is szívesen idézünk fel. Az ünnepség során készített fényképek, videók és az együtt töltött pillanatok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az adott időpont különleges legyen. Ezek az emlékek nemcsak az ünnepelt, hanem az összes résztvevő számára is örök értéket képviselnek.
Gondolatok az ideális esküvői vacsoráról
Az esküvői vacsora az esküvő egyik legfontosabb része, amely összeköti a ceremónia meghitt pillanatait a közös ünneplés örömével. Az ideális esküvői vacsora megtervezése során számos szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy minden vendég jól érezze magát, és az esemény emlékezetes maradjon mindenki számára. Szükséges megfelelő egyeztetés a fiatal pár és az esküvői helyszín, jelen esetben a KultPince séfje között, hogy kialakulhasson az ideális menü a lakodalmas vendégsereg számára. Az esküvői vacsora választéka milyen mértékben tartalmazzon vegetáriánus, vegán, gluténmentes és egyéb speciális opciókat.
Az Esküvő és Esküvői ételek
Az esküvő egy pár életének egyik legfontosabb eseménye, amely nem csupán két ember egybekeléséről szól, hanem egyben családi és baráti körben megtartott ünnep is. Az esküvői szertartás és a vele járó mulatság rengeteg előkészületet igényel, ahol az esküvői ételek kiemelt szerepet kapnak. Az esküvői menü összeállítása nem csupán kulináris élvezetet nyújt, hanem az esemény hangulatát is meghatározza.
Húsvéti Barangolások képei a KultPincében
Húsvéti Barangolások rendezvény szervesen illeszkedik a Barangolások rendezvények sorába. A résztvevő pincék, így a KultPince is érzékeli, hogy egy jó ötlet alapján, színvonalas szolgáltatásokkal megtöltött kezdeményezés, amelyet érdemes és kell folytatni.
Tavasz és tavaszi gasztro a KultPincében
KultPince egy gasztroműhely a rá jellemző jellemző ételekkel, rendelkezik a jó ételek elkészítéséhez szükséges szakértelemmel és séfje a jó ételek szeretetével.
Forralt boros barangolás a Monori Pincefaluban, KultPince
Várunk Benneteket szombaton, a KultPince étel és italkínálatával:
Forralt bor (othello fűszeres, rozmaringos fehér) és palackos bor kínálatunkkal
kisbécsi szendvics, vegán változatban is, házi aranygaluska vaníliasodóval, hagyományos sétáló falatjaink szarvaskolbásszal, sajtokkal, és KOCSONYA a készlet erejéig!
Igazi gasztrokaland vár rátok!
Mondhatnánk nem erőszak a disznótor, de a KultPincében már beindult a disznóvágási szezon
Gyárfás Jenő : A tél öröme (1883) festménye is mutatja, hogy a falusi porták egyik legnépszerűbb tradíciója volt a disznóvágás majd az azt követő disznótor.
Visszaemlékezés egy régi "tökös" KultPince programra
2012 októberében a KultPince szervezésében megrendezett "Töklökő" program, ahogy most is 2023 októberében a tökre alapozott rendezvény volt.
Volt tökszépségverseny, töklámpás faragás, tökugrás, töklökés, töklóbálás természetesen tőkős étel és ekkor még a KerBor Kft. tulajdonosa, Tóth Laci barátunk kínálta borait, valamint zenei aláfestés is gazdagította a programot. Az Orbán téren pedig a „Tökfilkó” várta a pincefaluba érkező vendégeket.