Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

gasztronómia

2020. 04. 22. 21:15:33

A monori pincefaluban a  mozizós estéket az ilyen közösségi élmény iránti hiányérzet hívta életre évekkel ezelőtt, mindjárt a pince megszületése után. Az eseményeket pedig az idő mostanra valóságos kulturális-kulináris különlegességgé alakította.

 

Mozi a pincében Mozi a pincében

2020. 04. 13. 21:36:45

Az utóbbi évek kiemelkedően meleg nyarai késztettek bennünket arra, hogy a vendégtereinket klimatizáljuk. Abban reménykedünk, hogy még a nyáron klímáinkat használatba vehetjük a vendégeink és magunk örömére egyaránt.

 

Klímák a fröccsteraszon

2019. 11. 10. 10:35:56

Bélier család a KultMoziban

A történet ismeretében bizonyára sejtitek, A Bélier család olyan (drámai) vígjáték, melynek cselekményét a zene mozgatja. Paula szerepében a fiatal francia színész-énekesnő, Louane Emera tündököl – tudom, szentimentálisan hangzik, de ez a történet nélküle nem lenne ilyen szép. Ahogyan zene nélkül sem.

 

2019. 11. 08. 21:56:54

Csapatépítő főzés a KultPincében

 
Mint tudjuk, jó együtt lenni barátokkal kollégákkal. mindezt oly módon, hogy egy kötetlen program keretében  közösen főzünk, majd együtt ülünk az asztalhoz és fogyasztjuk el a frissenelkészült ételt. A közös főzés egyértelműen a közösségi élmények legjobbja, séfünk a háttérből figyeli az előkészítés és főzés folyamatát, biztosítva, hogy az elkészült ételek ízükben illatukban és kinézetükben is kívánatosak legyenek. Mindezt abból a célból, hogy amikor a csapat asztalhoz ül, a közösen készült étel elfogyasztása egy igazi gasztronómiai élmény legyen. Az élmény  teljessé tétele érdekében az asztalra az elkészült ételekhez illő borainkat kínáljuk.
 
 
Közös főzés, kuktaparty
 
2019. 05. 29. 20:20:33

Készült egy gyönyörű hidegtál, közben volt egy kis idő lefotózni a májusban legszebb arcát mutató kertünket. Ami nem látszik, hogy tovább épül a pergola, ma már működik a világítás. De itt nem állunk meg, a háttérben készülünk a kertmozira, már készül a szabadtéren használható vetítővászon, hangosítás....

 

Hidegtál, Szurok mester alkotása

2019. 04. 08. 19:49:43

Zsuzsi & Dávid

Esküvő a KultPIncében

Esküvő a KultPIncében

2019. 04. 01. 17:37:52


Az elmúlt hétvégi Sunday brunch. Sikeresen megbirkózott a vendégsereg Szurok séf alkotásaival.

Az ételeinkhez a 2018-as évjáratú kékfrankos rozé borunkat és az első alkalommal  készített Monori OEM közösségi küvé fehér borunkat kínáltuk.

 

Sunday brunch választéka és a kóstolók

 

2019. 03. 11. 18:08:14

Újdonság bejelentésével indult a szervezés, ismét kétnapos lesz a Borvidékek Hétvégéje!

Időpont: 2019 május 31. - június 1.

Mi is, azaz a KultPince is formát bont. A KultPincében június 1-én ezen a napon zártkörű esküvői rendezvény lesz. Viszont nem szeretnénk ha a Borvidékek Hétvégéje alkalmából a pincefaluba látogató vendégek ne kóstolhassák az a' Capella Szőlőbirtok és a KultPince borait, ne várjuk vendégeinket Szurok mester finom étkeivel. Így a KultPince a rendezvény alkalmából áttelepül a Kugel pincébe, ahol a parkolóban kialakított leülési lehetőséggel, hűtött borokkal, fröccsel és meleg étellel várjuk a Borvidékek Hétvégéje közönségét.

Borvidékek Hétvégéje

2019. 01. 04. 17:50:33

Szalai Borbála: Újévi kívánság

Tiktakolva
jár az óra –
pergeti a perceket,
mutatója
nesztelenül
éjfél felé lépeget.
 
Útra készen
áll az óév:
vállra vette batyuját,
szolgálatát
hamarosan
új esztendő veszi át...
 
Tizenkettőt
üt az óra –
s a várt vendég beköszön:
fenyőfákon
gyertyák gyúlnak -
minden csupa fényözön...
 
Hozzon ez az
új esztendő
mindenkinek örömet,
békességben,
boldogságban
nőjenek a gyerekek!
 
 

Köszönjük vendégeinknek, hogy a KultPincét választották!

2019. 01. 02. 19:15:07

 

Mi is jó kocsonya készítésének titka?

Egyszerűen a jó alapanyag, elegendő fokhagyma, és a megfelelő ideig történő főzés, ezekre van szükség a tökéletes kocsonya készítéséhez. Mivel a kocsonya készítés komoly dolog, ne feledkezzünk meg a KultPince séfjéről sem, aki vezényelte az alapanyagok beszerzését, a feldogozást és a főzést is természetesen. 

Kocsonya készítése

Fontos a jó kocsonyának való alapanyag

Elsődleges a porcos, csontos, bőrős sertéshús. Az sem gond, sőt kifejezetten előnyős ha van benne füstölt csülök, bőrös húsaprólék, akár bőr darabkák, füle és farka egyaránt.