disznótoros pecsenye
Itt a disznótoros szezon vége
Itt a disznótoros szezon vége, a böllérek pihenhetnek néhány hónapot, a malacok növekedhetnek, hogy a következő szezon kezdetéig elérjék a vágósúlyt és újra kezdődhet a hagyományos falusi eseménysorozat, a disznóvágás és az azt követő disznótor.
Végre tél, hó és disznóvágás születésnapi bulival egybekötve
KultPince a téli tájban
Mondhatnánk nem erőszak a disznótor, de a KultPincében már beindult a disznóvágási szezon
Gyárfás Jenő : A tél öröme (1883) festménye is mutatja, hogy a falusi porták egyik legnépszerűbb tradíciója volt a disznóvágás majd az azt követő disznótor.
Disznótoros menü farsang idején
Magyar Judo Szövetség 2022. évzáró gála a KultPincében
Évzáró gála és disznótor
Csapatépítés, csapatépítő disznóvágás a KultPincében
Ami szükséges egy jó csapatépítő programhoz, az itt mind megvolt. A csapat tagjai a disznó leölésétől a feldolgozásáig minden munkafolyamatból kivették a részüket. Közben a KultPince csapata kényeztette a társaságot, forralt borral, kezdeti zsíros kenyérrel, frissen sült pogácsával, majd ahogy az dukál következett a hagymás resztelt máj és az elmaradhatatlan sültvér.
Csapatépítő helyszín Budapest környékén, a Monori Pincefalu szívében
Disznóvágás, disznótor és malacsütés az év utolsó napjaiban
Nagy örömünkre és hála partnereinknek, sok munkával teltek az év utolsó napjai. Köszönet mindazoknak akik a KultPincét választották és főztünket, borainkat fogyasztották az ünnepek alatt! Visszavárunk mindenkit és ne felejtsétek, hogy február 13-án Falánk Fánkfalók Találkozója a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében !
KultPince saját csapatépítő disznóvágása és disznótora
Munkás, de meghitt és gondtalan együttmunkálkodás tovább erősítette a barátságot és a csapatszellemet. Egy igazi csapatépítő tréning részesei lehettünk!
Elvitelre rendelhető szilveszteri menü 2021
Rendelhető menü:
- Korhelyleves és
- Bőrös malacsült hagymás törtburgonyával, párolt káposztával
A menü ára 3950 Ft/fő.
Disznóvágás „disznóölő András” napja előtt
Bár még nem érkezett el a „disznóölő András" napja, azaz november 30, de a népek már erősen érdeklődnek a disznóvágás és az azt követő disznótor után. Így aztán az érdeklődő csapatok örömére a KultPincében már októberben elindult a disznóvágásos szezon.