Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ismét itt a disznótoros szezon!

Disznótor a KultPincében

Még ma is a magyar gaszrokultúra része a falusi disznóvágás és az azt követő disznótor. Ezt a hagyományt folytatjuk, bár még nincs november és András napja sem érkezett el, de vendégeink igényéhez igazodva a KultPincében elindult disznóvágási szezon.

 

Elindult a disznótoros szezon

 

Vendégeink aktívan részt vállalhatnak a munkálatokban, vághatnak, abálhatnak, fűszerezhetnek és tölthetik a véres-zsömlés és májas hurkát, a kolbászt... Miközben zajlik a munka a konyhában már első lépésként készül a sültvér, a resztelt máj reggelire, de itt nincs megállás mert előkészítés alatt áll a disznótoros vacsora is, nevezetesen az orjaleves, a friss pecsenyehús, sült hurka és kolbász, valamint az elmaradhatatlan töltött káposzta.

 

Disznóvágás a KultPincében Disznótoros reggeli: sült vér, resztelt máj, velős rántotta Disznóvágás terítéke

 

Azon vendégeink számára akik nem kívánnak részt venni a disznó feldolgozásában, azok számáras beltéri és kültéri játékok is rendelkezésre állnak, lehet a pincefaluban Monori CsámBORgó kvízjátékot játszani és nem utolsó sorban bort kóstolni a KultPince pincéjében és akár más pincészetet is meg lehet látogatni.

 

Borkóstoló