Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Miért hozta létre a KultPince a Monori Csámborgó szabadtéri kincskereső játékot?

A létrehozás célja volt, hogy egy szabad és egyben izgalmas lehetőséget biztosítsunk a pincefalunkba látogatók számára, hogy megismerhessék annak értékeit és szépségét. A Monori CsámBORgó egy szabadtéri kincsvadászaton keresztül vezeti végig, játékonként más-más útvonalon a 4-8 fős barátokból, családtagokból, kollégákból álló játszani, kalandozni, a pincefalut megismerni vágyó vendégeinket.

Szabadtéri kincskeresés, kalandozás a pincefaluban

A kalandozó játékosok vidám hangulatban, a falusi kincsvadászat feladott kérdéseinek megoldásával maga a játék segítségével járják be a pincefalu egy figyelemreméltó részét, fotózva, játék közben szórakozva ismerik meg a pincefalut, de közben a megtalált kinccsel olthatják szomjukat. A kincsvadászat végén, a befejező ponton kerülhetnek elő a jutalom kincsek, ezen vidám eseményt követően jöhet további borkóstolás és igény esetén falatozás, amely lehet hidegtál vagy meleg étel is ha az előzetesen egyeztetve volt.

Monor az 1000 pince városa, így az itt lakók jó része a szőlő és a pincefalu bűvöletében él. Tavasszal alig várják, hogy kezdődjenek a tavaszi munkák, a metszés, a lemosó permetezés. Aztán jönnek a nyár végéig tartó munkálatok, majd következik az ősz, a szüret ideje, izgalom, hogy jó idő legyen és egészséges legyen a szőlő. Ezt követően jön a borkészítés folyamata, amelyet évről – évre nagy odafigyeléssel végeznek. Az egy évig tartó folyamat végén jön az újbor kóstolása, általában Szt. Márton napja környékén és ha eljött az ideje a bor mértékletes elfogyasztása. Ebben az az igazán szép, hogy ez a folyamat évről évre ismétlődik, de minden lényeges munkafolyamat csak egyszer végezhető el, így nem lehet hibázni a jó bor érdekében.

Így aztán tisztelt kalandor az előbbiekben leírtak alapján ismerd meg a pincefalunkat, itt dolgozó szőlészeket, borászokat, legyen a pincefalu a ti falusi kincsvadász területetek!