Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Monor

Monor

2023. 08. 06. 21:06:46

A nyáresték nemcsak a természet és az égbolt szépségeit vonultatja fel, hanem emlékeztet bennünket arra is, hogy az élet szépsége a pillanatokban rejlik. Érdemes megállni, és érzékelni minden apró részletet, ami ebben az időszakban körülvesz bennünket. A nyáresték szépsége az emberi kapcsolatokban is megjelenik. Barátok és családtagok összegyűlnek, hogy közösen élvezzék ezeket az értékes pillanatokat. Lehet ez esküvő,csapatépítés,családi esemény kapcsán szervezett lakodalom, kertparti, grillezés, esti beszélgetés, ezen alkalmak a környezet kínálta szépségekkel együtt mélyebb kötelékeket építenek és emlékezetes pillanatokat hoznak létre.

 

Nyáresték a KultPincében

 

2023. 04. 09. 09:37:47

Lions Clubok Magyarországi Szövetség szervezésében,  Koncsik István kormányzó vezetésével nemzetközi Lions csapat látogatott Monorra, hogy az egész napos tárgyalást a Monori Pincefaluban egy rövid sétával és a KultPincében egy hangulatos borvacsorával zárja le.

 

Rendezvényhelyszín Budapest közelében, a Monori Pincefalu szívében

Borvacsora a KultPincében

2023. 03. 18. 07:24:46

   

Húsvéti barangolások program keretében a KultPince is várja a Monori Pincefaluba látogató vendégeket

2023 április 8-án  szombaton 11-18 óra között a Strázsahegyen!

 

Húsvéti barangoások a Monori Pincefaluban

 

2023. 03. 09. 21:06:20

Ezen az estén igazi sztárparádéval készülünk - a főbb szerepekben: Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy és Dev Patel - érkezik a: Keleti nyugalom - Hotel Marigold.

 

Indiai filmest szitárzenével a KultMoziban

2023. 02. 21. 20:22:20

Egy ételműhely ahol esküvők, családi és céges összejövetelek, sportesemények, valamint a helyi vendéglátó pincék, így a Lusta Páva…. ételei készülnek. A KultPince séfje, Szurok Gábor irányításával működő konyha minden munkatársa azon dolgozik, hogy megrendelőink és vendégeink számára az „otthon ízeit” varázsolják asztalaikra, amelyhez méltő kisérőként társulnak fehér, rozé és vörös boraink.

 

KultPince ízei, gasztroműhely

 

2023. 02. 18. 11:34:45

A Monor Hegyessy Lions Club külön köszönetét fejezi ki a KultPince csapatának!

Kiemelten Bakos Boglárkának és Szurok Gábornak, akik immáron XI. alkalommal szakmai tudásukkal, segítő szándékukkal ismételten támogatták a fánksütő csapat munkáját. A segítség nem csak elméleti volt hanem mindketten tevékenyen azon dolgoztak, hogy a rendezvényre látogató Fánkfalók megfelelő minőségi kiszolgálásban részesülhessenek, ezen túlmenően szakmai tanácsokkal látták el Clubunkat, hogy a jövőre nézve milyen fejlesztéseket kell végrehajtanunk, hogy mennyiségben és minőségben is megfelelhessünk az elvárásoknak, amely végül is a Club számára a támogatók megtartását is jelenti.

Monori Sándor
Clubelnök

Forrás: Monor Hegyessy Lions Club

Monor Hegyessy Lions Club

2023. 01. 06. 18:41:54

Forralt Boros Barangolás a Monori Pincefaluban, KultPince

 

Forralt boros kalandozás a Monori Pincefaluban, KultPince

2022. 12. 18. 21:07:55

Ahogy az eddig is történt a KultPince ad helyt a XI. Falánk Fánkfalók Találkozójának,

amely egy jótékonysági célú rendezvény a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében. A Club a befolyt összegből a rászoruló gyerekeket és családjukat támogatja!

Időpont: 2023 február 12. 14.00

Falánk Fánkfalók Találkozója a KultPincében

 

2022. 12. 10. 20:44:30

A több mint tíz éve üzemelő KultPince a Monori Pincefalu sokoldalú rendezvényhelyszíne, legyen szó akár magán vagy céges rendezvényekről. Egy igazi vidéki hangulatot árasztó strázsahegyi rendezvényhelyszín, nem messze Budapesttől, Pest Megyében, elrejtve a nagyvárosi forgatagtól.

KultPince felújítás előtt KultPince főépület