Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Monori Pincefalu

2022. 03. 23. 20:49:54

Csodaszép a barackvirágzás, a beporzó rovarok szorgalmasan dolgoznak. Már csak arra van szükségünk, hogy elkerüljük a fagykárokat és jó termésünk lesz.

 

Barackvirágzás a KultPincében

2022. 03. 07. 20:44:28

A Monor Hegyessy Lions Club köszönetét fejezi ki a KultPincének a helyszín biztosításáért, a KultPince csapatának, az önkéntes segítők önzetlen segítségéért, az árusok támogatásáért és nem utolsó sorban minden vendégüknek, akik vásárlásaikkal lehetőséget teremtettek a Club számára, hogy ezekben a nehéz időszakokban is folytathassa jószolgálati tevékenységét. Köszönet azon gyerekeknek akik farsangi maskarába öltöztek, hogy ezzel is szinesebbé tegyék a Fánkfalót, valamint a Club köszönetét fejezi ki, azon gyerekeknek és tanáraiknak, hogy alkotásaikkal részt vettek a Békeposzter Rajzpályázaton 2021, amelyekből öt alkotást tudott a Club az országos megmérettetésre beküldeni. 

 

Falánk FÁnkfalók Találkozója a KultPincében

2022. 01. 19. 18:59:37

22- én szombaton 10-től újra várunk Benneteket forralt borral, teával, sétáló falatokkal, lesz aranygaluska is és most kocsonyával is készülünk! Füstölt áruk közül kolbász lesz kapható! 

Vince-napi gasztrokaland a KultPincében Vince-napi gasztrokaland a KultPincében

2021. 12. 20. 21:01:40

Az év végén karácsony közeledtével megszaporodik a céges bulik, céges rendezvények iránti igény. A KultPince a pincefalu Kövidinka során vidékies hangulatú helyszínével, házias ételeivel, kitűnő boraival, és ha kell vágni való disznókkal is várja mindazon cégeket akik egy kellemes gondtalan nappal kívánják zárni a fáradságos gazdasági évet. 

 

Karácsonyi céges rendezvény a KultPincében

2021. 12. 13. 17:23:23

Rendelhető menü:

  • Korhelyleves és
  • Bőrös malacsült hagymás törtburgonyával, párolt káposztával

A menü ára 3950 Ft/fő.

Elvitelre rendeéhető szilveszteri menü

2021. 11. 28. 20:28:15

Fotópályázatunk meghirdetése óta viszonylag hosszú idő telt el, az eredményhirdetést és díjátadást végre megtarthattuk. Sajnos a pályázók közül többen nem tudtak jelen lenni, de így is örömmel hallgathattuk a zsűri , Péterffy András és Fábry Péter pályázati értékelését és örömmel gratuláltunk a jelenlévő díjazott pályázóknak. Természetesen gratulálunk mindazon pályázóknak, akik egyéb elfoglaltságuk vagy a vírushelyzet miatt nem tudtak a díjátadó eseményen részt venni, és egyben köszönjük minden pályázónak, hogy megtiszteltek bennünket pályaműveikkel. Köszönjük a zsűri értékelő munkáját, a pályázat kiírója, a KultPince és a zsűri tagjai arra kérik és ösztönzik a pincefaluba látogató fotósokat, hogy továbbra nyitott szemmel járjanak és fotózzák mindazt a szépséget, élményt emberben, természetben és építészetben amit a pincefalu nyújt az ott tevékenykedő és a hozzánk ellátogatók számára.

Köszönjük a B&K Kft.-nek az anyagi támogatást, amely nagyban hozzásegíett bennünket, hogy a foltópályázat sikeresen megrendezésre kerülhetett!

 

Vannak vidékek legbelül fotópályázat díjátadás

2021. 11. 23. 19:20:43

Nagy Parisa alkotásaival vall Pincefalunkról

Sokan emlékezhetnek még rá, hogy öt éve – nagy visszhangot kiváltva – egy Kr.u. 2-3. századi temető 30 sírját tárták fel Monor határában. Ezekben az iráni nyelvcsaládba tartozó népek közül, a szkíták után hazánk területén is, 400 éven át megtelepedő szarmaták maradványait találták meg. Azt viszont viszonylag kevesen tudhatják, hogy ma is él és alkot itt közöttünk egy iráni származású képzőművész, aki Pincefalunk szépségeit is megörökítette.

E grafikáit, november 28-tól, a KultPicében, minden érdeklődő megtekintheti és meg is vásárolható.

tel: +36209295293, E-mail: nagyparisa@gmail.com, FB: Parisa Nagy

Nagy Paris és oroszlánja

2021. 11. 07. 09:04:30

a’Capella: Ábrahámhegyre hangszerelve, Viniczai Sándor írása

A Badacsonyi borvidéken 2,5-3 hektár, lássuk be, nem kiemelkedő nagyság, de kiváló lehetőség megmutatni a szőlőt termő területet – szép szóval a terroire-t –, s a borász tudását. Ebben pedig Dunai János nem ismer kompromisszumot. Szorgalmasan tanulja a dűlőket, a fajtákat, a saját ültetvényeit. A szakma nagy öregjei szerint ez soha véget nem érő folyamat. Remélem, ő is generációs kérdést fog belőle csinálni.

 

Dunai János a'Capella Szőlőbirtok

2021. 10. 14. 22:13:04

Hidegkuti Tibor egy igazán stílusos, az este témájához tökéletesen passzoló meglepetés tétellel is készül a pénteki vetítésre! Érkezzen Tibor személyes ajánlója:

 

Fürjes Borház