Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

KultPince

KultPince

A KultPince Pest megyében, Monoron, a Monori Pincefalu központi részén helyezkedik el. Az elmúlt 6 évben a KultPince népszerű céges rendezvényhelyszínnécsaládi rendezvényhelyszínnéesküvő helyszínné vált.
Rendezés:
Nézet:
Rendelhető

Disznóvágáskor a resztelt máj reggelire, egy igazi ínyenc étel.

Általában otthon viszonylag ritkán kerül az asztalra resztelt sertésmáj, viszont a disznóvágás idején a reggeli iszogatást követően, a forralt bor hatására mindenkinek igencsak ehetnékje lesz. Amúgy egy ilyen esemény során némi időbe kerül, amíg a máj előkerül a disznóból és csak ekkor indulhat a resztelt resztelt máj készítése. Igaz, hogy a resztelt máj gyorsan elkészíthető ételnek számít, de amire elkészül, már igen csak finom falatokra éhes a nép. Így készítjük mi disznóvágás során, külön nem rendelhető!

 

Resztelt máj reggelire a KultPincében, recept, disznóölés, disznóvágás, disznótor, falusi disznóvágás

Rendelhető

Falusi disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja. Kérje ajánlatunkat!

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus hagyományőrző disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára, akár pincetúrával összekötött borkóstolóra vágyik, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre!

Téli időszakban, ma már nem feltétlen András napi kezdéssel, a baráti társaságok kedvelt programja a hagyományőrző falusi disznóölés, amely különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt dolgozhat az egész csapat, ízesítheti a kolbászhúst, töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát és kolbászt! Mindezt megteheti az igazi vidéki hangulatot árasztó, Strázsahegy Kövidinka során lévő KultPincében!

Rendelhető

Esküvői helyszín a romantika jegyében, kérje ajánlatunkat

Budapest közelében a Pest megyei Monoron, az igazi vidéki hangulatot árasztó, Monori Pincefaluban, zöld környezetben, gyümölcsfák árnyékában a pincefalu Kövidinka során várjuk a lakodalomra, polgári esküvőre egyedi helyszínt kereső párokat és vendégeit!

Fröccsteraszunk 90-100 fő befogadóképességű, amelynek minden oldaláról kertünk és a pincefalu pincéi szőlői nyújtotta  panorámában gyönyörködhetünk. Fröccsteraszunk télen és nyáron egyaránt kellemes és hangulatos esküvői helyszín. Nyári időszakban, a minden oldalon nyitható ajtók, a tetőablak, mennyezeti ventilátorok, klimák biztosítják a kellemes légmozgást, az ünnepi asztalnál ülők szinte kertben ülőnek érezhetik magukat. A hűvös napokon és télen a kandalló melege biztosítja a felhőtlen szórakozáshoz szükséges hőmérsékletet.

A 45-50 fő befogadóképességű főépületi rendezvénytermünk, melyet a vendégvárásra rendezünk be, professzionális prezentációs technikával felszerelt és internet-kapcsolattal is rendelkezik.

Lakodalomra, esküvőre az igazi vidéki hangulatot árasztó Monori Pincefalu és a Kövidinka sori  KultPince igazi romantikus esküvőhelyszínt biztosít!

0 Ft
Rendelhető

KultMozi Klub filmek, borok vendégváró falatok és ajándékkupon

Nincs jobb élményajándék a közösen eltöltött, minőségi időnél és az együtt szerzett élményeknél!  Válaszd szeretteidnek a Kultmozi ajándékkuponjait, és találkozzunk 2020-ban is a Monori Pincefalu havi rendszerességű kulturális programján!

 

KultMozi, filmek, borok, harapnivalók

 

Az ajándékkupon ára 2900 FT/fő/alkalom

3.900 Ft
Raktáron

Rajnai rizling

Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz kunsági fehérbor.

1.400 Ft
Rendelhető

Borkóstolóra megadott ár egy főre vonatkozik!

A pincetúrán alapuló borkóstolóink alkalmával a 3 díjnyertes boraink kóstolása mellé  házi készítésű borkorcsolyákat  kínálunk. A pincetúra során, a borkóstolás közben számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről és nem utolsó sorban pincefalunkról.

Nagyobb kóstoló létszám esetén külön megállapodás alapján a borkóstolás mellé kérhető meleg ebéd vagy vacsora, bőségtál vagy paraszttál, a vendégek igénye szerint.

2.800 Ft
Rendelhető

Főzzünk együtt a csapatépítés jegyében, kérje ajánlatunkat!

A csapatépítő programok között egyre népszerűbb a főzzünk együtt típusú csapatépítés, helyszínként ajánljuk a monori Strázsahegyen elterülő pincefalunkat, azon belül pedig a Kövidinka sori KultPincét, amely Budapesttől alig 30 kilométerre található. A nem mindennapi vidéki környezet, a szokásostól eltérő tevékenység, a közös alkotás élménye, egy kötetlen program keretében a napi rutintól eltérő helyzetben történő feladatmegoldás teremt jó hangulatot és kovácsolja össze a csapat tagjait.

Főzzünk együtt a jó csapathangulatért!

0 Ft
Raktáron

Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű kunsági száraz fehérbor.

1.400 Ft
Raktáron

KultPince Kékfrankos rozé 2021 évjáratú bora, oltalom alatt álló eredetmegjelölésű kunsági száraz rozébor.

1.400 Ft
Rendelhető

Csapatépítő szabadtéri kalandjáték, kincsvadászat a Monori Pincefalu területén! Kérje ajánlatunkat!

A Monori CsámBORgó egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri kalandjáték és kincsvadászat, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Monori CsámBORgó egy csapatépítő túra, kincsvadászat a Monori Pincefalu 180 hektáros területén

0 Ft
Rendelhető

Rendezvényhelyszínünk Önre vár, kérje ajánlatunkat!

Céges bulik nagyszerű lehetőséget biztosítanak, hogy egy kicsit kötetlenebb formában beszélgethessenek a kollégák, így jobban megismerhetik egymást. Az ilyen rendezvényeken, legyen az céges ebéd vagy vacsora, a kialakuló barátságos  légkör segít abban, hogy jó viszony alakuljon ki a kollégák között, amely aztán jótékony hatással lesz az emberek munkakedvére is., Az igazi vidéki hangulatot árasztó pincefalu a KultPince maga és természetesen a jó borok és ételek az itt  felvázolt folyamatot támogatják.

0 Ft
Kérje ajánlatunkat!

Az általános iskola, középiskola befejezése a család és a diák életében egyaránt egy mérföldkő. A ballagást követő ballagási ünnepség megszervezése  nagy körültekintést igényel a család részéről, hogy az szép és emlékezetes legyen a szülőknek és a végzős diáknak egyaránt. Mindenekelőtt egyeztetni kell az ünnepelttel, hogy Ő milyen ballagási bulit szeretne, egy egyszerű szűkkörű éttermi vacsorát, vagy egy össznépi családi rendezvényt. Mindenképpen a ballagó diák döntse el, hogy kikkel szeretne együtt ünnepelni, családdal és barátaival együtt, vagy két ballagási buli legyen egy bensőséges családi rendezvény és egy, a fiatalok igényeihez igazodó ballagási ajándéknak beillő buli.

Információ

Egy baráti bozáshoz gyorsan elkészíthető káposztás kapusznyika receptje, amely varázslatossá teheti a családi ünnepi ebédet is-

Kapicnyika sütése

0 Ft
Rendelhető

Lepje meg barátait, családtagjait, kollégáit élményajándékkal!

Ajándékozzon borkorcsolyával összekötött borkóstolót, helyi alapanyagokból készített házias bőségtálat, illetve egy kalandjátékot, a Monori CsámBORgó-t , ahol játékhelyszín az egész pincefalu.

Csámborgó túra a Monori Pincefalu területén

Élmény ajándék 10 főre, borkóstoló, hidegtál, lovaskocsikázás

65.000 Ft
Rendelhető

Lepje meg barátait, családtagjait, kollégáit élményajándékkal!

Látogassák meg a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéjét, a nemrég megújult KultPincét, mely a régmúltra visszavezethető hagyománnyal rendelkezik. Vegyenek részt egy borkorcsolyával összekötött borkóstolón, majd fogyasszák el a helyi kézműves alapanyagokból készített hideg vacsorát. Ezt követően 1 órán keresztül lovaskocsin utazva megtekinthetik pincefalunkat, majd ha még van erő és kedv, sétálhatnak az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvény mentén.

Élmény ajándék 10 főre, borkóstoló, hidegtál, lovaskocsikázás a pincefaluban

65.000 Ft
Rendelhető

Látogassa meg párjával a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéjét, a megújult Kultpincét, mely a régmúltra visszavezethető hagyománnyal rendelkezik. Vegyen részt egy borkorcsolyával összekötött borkóstolón, majd fogyassza el a helyi alapanyagokra támaszkodó hideg vacsoránkat. Ezt követően sétálhat az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvényen, majd 1 órán keresztül élvezheti egy lovashintó kényelmét.

Azok a párok akik a KultPincében tartották esküvőjüket 10% kedvenyben részesülnek!

 

Lovashintóval a pincefaluban

33.300 Ft
Raktáron

KultKüvé

Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz kunsági küvé fehérbor.

1.400 Ft
Kérje ajánlatunkat!

Májas hurka készítés lépései

Vidéki és egy kissé idősebb embereknek közvetlen gyerekkori élményként megtapasztalt esemény a falusi disznóvágás, az azzal való foglalatosság. Még emlékeinkben él, hogy nem mindenkire lehetett rábízni a május hurka készítéséhez szükséges rizs abalében történő főzését, mivel fontos, hogy rizs pörgős, és ne mászkos legyen. A rizs állaga természetesen mindig viccelődés tárgya is volt, ugratva a főzőmestert,

A disznó szétbontását követően a kisebb húsrészeket lebőrözik, általában a töpörtyűnek szánt szalonnáról a bőrt eltávolítják és ezeket megabálják, az abalébe kerülnek még a belsőségek ( máj, szív, tüdő lép…), kisebb húsdarabok, a nyers szalonna egy része is ide kerül. Az abalébe kerül a fej a tokaszalonna is. A magas hőmérsékleten puhára főzött alapanyagokból készül a disznótoros májas hurka, a zsemlés véres hurka, a  disznósajt, fokhagymás, paprikás abált szalonna.

Disznóvágás, az abálás lezdete, disznótor, disznótoros ételek, abálás, pincefalu, KultPince Disznóvágás, abálás, disznótor, disznótoros ételek, pincefalu, KultPince

Információ

A KultMozi Klub keretében kezdetek óta párosítjuk a bort a művészfilmmel, 2017-ben a bor és mozi megújult formában KultMozi Klubként indítottuk újra a programot. Kell egy jó közösség, aminek Te is tagja lehetsz, akikkel havonta találkozhatsz, és műsorra tűzzük azt a filmet, amelyre a legtöbb klubtag szavaz. Nyári kellemes esték idejére a KultMozi kiköltözik a kertbe és KertMoziként működik egészen addig amíg az időjárás engedi.

Kérjük térj ide vissza, figyeld a meghirdetésre kerülő ART Mozi programot és szavazz KultMozi Klub Facebook oldalán, hogy a kedved szerinti filmet vetíthessük!

4.700 Ft