KultPince

A KultPince Pest megyében, Monoron, a Monori Pincefalu központi részén helyezkedik el. Az elmúlt 6 évben a KultPince népszerű céges rendezvényhelyszínnécsaládi rendezvényhelyszínnéesküvő helyszínné vált.
Rendezés:

Falusi disznóvágás, disznóölés, disznótor Monoron

Kérje ajánlatunkat!

Falusi disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja. Kérje ajánlatunkat!

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus hagyományőrző disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára, akár pincetúrával összekötött borkóstolóra vágyik, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló és ideális helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre! A program minimum 15 részvételével, zártkörűen működik!

Téli időszakban, ma már nem feltétlen András napi kezdéssel, a baráti társaságok kedvelt programja a hagyományőrző falusi disznóölés, amely különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt dolgozhat az egész csapat, ízesítheti a kolbászhúst, töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát és kolbászt és élvezheti a házias disznótoros ételeinket! Mindezt megteheti az igazi vidéki hangulatot árasztó, Strázsahegy Kövidinka során lévő KultPincében!

Kívánságlistára teszem

Esküvő helyszín a KultPincében, az Ön igénye szerint

Kérje ajánlatunkat!

Esküvői helyszín a romantika jegyében, kérje ajánlatunkat

Budapest közelében a Pest megyei Monoron, az igazi vidéki hangulatot árasztó, Monori Pincefaluban, zöld környezetben, gyümölcsfák árnyékában a pincefalu Kövidinka során várjuk a lakodalomra, polgári esküvőre egyedi helyszínt kereső párokat és vendégeit!

Fröccsteraszunk 90-100 fő befogadóképességű, amelynek minden oldaláról kertünk és a pincefalu pincéi szőlői nyújtotta  panorámában gyönyörködhetünk. Fröccsteraszunk télen és nyáron egyaránt kellemes és hangulatos esküvői helyszín. Nyári időszakban, a minden oldalon nyitható ajtók, a tetőablak, mennyezeti ventilátorok, klimák biztosítják a kellemes légmozgást, az ünnepi asztalnál ülők szinte kertben ülőnek érezhetik magukat. A hűvös napokon és télen a kandalló melege biztosítja a felhőtlen szórakozáshoz szükséges hőmérsékletet.

A 45-50 fő befogadóképességű főépületi rendezvénytermünk, melyet a vendégvárásra rendezünk be, professzionális prezentációs technikával felszerelt és internet-kapcsolattal is rendelkezik.

Lakodalomra, esküvőre az igazi vidéki hangulatot árasztó Monori Pincefalu és a Kövidinka sori  KultPince igazi romantikus esküvőhelyszínt biztosít!

Kívánságlistára teszem

Rajnai rizling száraz fehérbor 2023 KultPince

Raktáron

Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz kunsági fehérbor.

Kívánságlistára teszem
2.500 Ft

Esküvői képtár, esküvői fotók

Ajánlás

Az esküvői fotózás az egyik legfontosabb része egy esküvőnek, amelynek célja az esemény emlékezetessé tétele és az élmények megörökítése. Az esküvői fotósok szakértők a romantikus, érzelmes pillanatok, valamint az esemény résztvevőinek, boldogságának és örömének megörökítésében. Az esküvői fotózás nagyszerű lehetőség arra, hogy megörökítsék az esküvő emlékeit és megoszthassák azokat szeretteikkel és a jövő generációjával.

Rendezvényhelyszín Budapest közelében az Ön szolgálatára!

 

 

Kívánságlistára teszem

Csapatépítő közös főzés Monoron, a KultPincében

Kérje ajánlatunkat!

Főzzünk együtt, közös főzés a csapatépítés jegyében, kérje ajánlatunkat!

A csapatépítő főzés programok között egyre népszerűbb a főzzünk együtt típusú csapatépítés, helyszínként ajánljuk a monori Strázsahegyen elterülő pincefalunkat, azon belül pedig a Kövidinka sori KultPincét, amely Budapesttől alig 30 kilométerre található. A nem mindennapi vidéki környezet, a szokásostól eltérő tevékenység, a közös alkotás élménye, egy kötetlen program keretében a napi rutintól eltérő helyzetben történő feladatmegoldás teremt jó hangulatot és kovácsolja össze a csapat tagjait.

Főzzünk együtt, csapatépítő főzés a jó csapathangulatért!

Kívánságlistára teszem

Monori CsámBORgó csapatépítő játék

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő szabadtéri kalandjáték, kincsvadászat a Monori Pincefalu területén! Kérje ajánlatunkat!

A Monori CsámBORgó egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri kalandjáték és kincsvadászat, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Monori CsámBORgó egy csapatépítő túra, kincsvadászat a Monori Pincefalu 180 hektáros területén

Kívánságlistára teszem

Céges partik, üzleti reggeli, céges ebéd és vacsora

Kérje ajánlatunkat!

Rendezvényhelyszínünk Önre vár, kérje ajánlatunkat!

Céges bulik nagyszerű lehetőséget biztosítanak, hogy egy kicsit kötetlenebb formában beszélgethessenek a kollégák, így jobban megismerhetik egymást. Az ilyen rendezvényeken, legyen az céges ebéd vagy vacsora, a kialakuló barátságos  légkör segít abban, hogy jó viszony alakuljon ki a kollégák között, amely aztán jótékony hatással lesz az emberek munkakedvére is., Az igazi vidéki hangulatot árasztó pincefalu a KultPince maga és természetesen a jó borok és ételek az itt  felvázolt folyamatot támogatják.

Kívánságlistára teszem

Ballagási buli a Budapest környéki Kultpincében

Kérje ajánlatunkat!

Az általános iskola, középiskola befejezése a család és a diák életében egyaránt egy mérföldkő. A ballagást követő ballagási ünnepség megszervezése  nagy körültekintést igényel a család részéről, hogy az szép és emlékezetes legyen a szülőknek és a végzős diáknak egyaránt. Mindenekelőtt egyeztetni kell az ünnepelttel, hogy Ő milyen ballagási bulit szeretne, egy egyszerű szűkkörű éttermi vacsorát, vagy egy össznépi családi rendezvényt. Mindenképpen a ballagó diák döntse el, hogy kikkel szeretne együtt ünnepelni, családdal és barátaival együtt, vagy két ballagási buli legyen egy bensőséges családi rendezvény és egy, a fiatalok igényeihez igazodó ballagási ajándéknak beillő buli.

Kívánságlistára teszem

Káposztás kapucnyika borozáshoz, recept

Információ

Egy baráti bozáshoz gyorsan elkészíthető káposztás kapusznyika receptje, amely varázslatossá teheti a családi ünnepi ebédet is.

Kapicnyika sütése

Kívánságlistára teszem
0 Ft

Monori CsámBORgó csapatépítő játék a KultPincétől

Kérje ajánlatunkat!

Lepje meg barátait, családtagjait, kollégáit élményajándékkal!

Ajándékozzon borkorcsolyával összekötött borkóstolót, helyi alapanyagokból készített házias bőségtálat és kalandjátékot, a Monori CsámBORgó-t , ahol játékhelyszín az egész pincefalu.

Csámborgó túra a Monori Pincefalu területén, a játék tavasztól őszig működik.

Kérje ajánaltunkat!

Élmény ajándék 10 főre, borkóstoló, hidegtál, lovaskocsikázás

Kívánságlistára teszem

Disznótoros ételek, a májas hurka készítése, recept

Információ

Májas hurka készítés lépései

Vidéki és egy kissé idősebb embereknek közvetlen gyerekkori élményként megtapasztalt esemény a falusi disznóvágás, az azzal való foglalatosság. Még emlékeinkben él, hogy nem mindenkire lehetett rábízni a május hurka készítéséhez szükséges rizs abalében történő főzését, mivel fontos, hogy rizs pörgős, és ne mászkos legyen. A rizs állaga természetesen mindig viccelődés tárgya is volt, ugratva a főzőmestert,

 

Disznóvágás, az abálás lezdete, disznótor, disznótoros ételek, abálás, pincefalu, KultPince Disznóvágás, abálás, disznótor, disznótoros ételek, pincefalu, KultPince

Kívánságlistára teszem
0 Ft

Disznotoros resztelt máj reggelire, recept

Információ

Disznóvágáskor a resztelt máj reggelire, egy igazi ínyenc étel.

Általában otthon viszonylag ritkán kerül az asztalra resztelt sertésmáj, viszont a disznóvágás idején a reggeli iszogatást követően, a forralt bor hatására mindenkinek igencsak ehetnékje lesz. Amúgy egy ilyen esemény során némi időbe kerül, amíg a máj előkerül a disznóból és csak ekkor indulhat a resztelt resztelt máj készítése. Igaz, hogy a resztelt máj gyorsan elkészíthető ételnek számít, de amire elkészül, már igen csak finom falatokra éhes a nép. Így készítjük mi disznóvágás során, külön nem rendelhető!

 

Resztelt máj reggelire a KultPincében, recept, disznóölés, disznóvágás, disznótor, falusi disznóvágás

Kívánságlistára teszem
0 Ft