Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Csapatépítő közös főzés Monoron, a KultPincében

Gyártó cikkszám: CSÉ-3
Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Főzzünk együtt, közös főzés a csapatépítés jegyében, kérje ajánlatunkat!

A csapatépítő főzés programok között egyre népszerűbb a főzzünk együtt típusú csapatépítés, helyszínként ajánljuk a monori Strázsahegyen elterülő pincefalunkat, azon belül pedig a Kövidinka sori KultPincét, amely Budapesttől alig 30 kilométerre található. A nem mindennapi vidéki környezet, a szokásostól eltérő tevékenység, a közös alkotás élménye, egy kötetlen program keretében a napi rutintól eltérő helyzetben történő feladatmegoldás teremt jó hangulatot és kovácsolja össze a csapat tagjait.

Főzzünk együtt, csapatépítő főzés a jó csapathangulatért!

Leírás és Paraméterek

Ajándékozzon csoportos élményfőzést születésnapra, névnapra, barátainak, kollégáinak!

A KultPince kertjében, udvarán lehetőség van bográcsozásra, akár több helyszínen egyszerre, faszenes alapú grillezésre. Szükség esetén a munkához szakmai segítséget biztosítunk, de nem csak segítünk hanem eszközöket és az alapanyag beszerzést is biztosítjuk! A program minimum 15 részvételével működik.

Téli időszakban különleges csapatépítő program lehet a disznóvágáson alapuló közös munka és főzés. A feladat jellegéből adódóan a disznóvágásnál a KultPince csapata aktív részese a feldolgozásnak, irányítja és szervezi a munkát, de csak oly mértékben, hogy a vendég csapat számára teret adjon a kibontakozásra. A disznó feldolgozásakor, a közös munka során a vendég csapat tagjai aktívan dolgozhatnak a pörzsöléstől kezdve, a szétbontáson át a hurka és kolbász ízesítésén keresztül egészen a készételek elkészítéséig.


A közös főzés, az együtt főzés munkálatai mellett egyéb programlehetőségeket is kínálunk:

Csapatépítő programok Budapest környékén, a monori  KultPincében, amely egy ideális csapatépítő helyszín! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!