Leírás és Paraméterek
Az abalé funkciója még itt sem fejeződik be, hiszen van még egy étel, ami nem maradhat ki a disznótor ételválasztékából, ez pedig a toros töltött káposzta, amelynek főzéséhez szintén abalevet használunk.
Akkor lássuk, hogy nálunk hogyan készül a paprikás abált szalonna:
A puhára főtt hasalja vagy tokaszalonnát, ahogy kivesszük az abaléből, lecsurgatjuk, tálcára tesszük, kissé beirdaljuk, majd még a meleg szalonnát megsózzuk, apróra vágott fokhagymával és őrölt pirospaprikával ízlés szerint megszórjuk, és jól bedörzsöljük. Majd hidegre tesszük és néhány nap múlva, ahogy kifagyott fogyaszthatjuk ezt a nem mindennapi ételt.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Melegétel kiszállítás
Kérje ajánlatunkat!
Vegyes hidegtálak készítése
Kérje ajánlatunkat!
Esküvői menü
Kérje ajánlatunkat!
Vendégváró falatok esküvőre
Kérje ajánlatunkat!
Ünnepi ételek ünnepi alkalmakra a KultPincétől
Kérje ajánlatunkat!
Ha vasárnap, akkor családi ünnepi ebéd
Kérje ajánlatunkat!
Tavaszi tekercs, vegetáriánus hidegtál
Kérje ajánlatunkat!
Hidegtál rendelés a KultPincéből
Kérje ajánlatunkat!