Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KultPince a legkülönfélébb rendezvények helyszíne

A KultPince elhelyezkedését tekintve Pest megyében, Budapest környékén, Monoron, az igazi vidékies hangulatot árasztó Monori Pincefalu területén található. A KultPince, a természetközeli adottságaiból és kialakításából adódóan a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására alkalmas, így beltéri (indoor) és szabadtéri (outdoor) céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A KultPince rendezvénytermei, azok felszereltsége, a házias ételeket előállító konyhája, a kertje, ahol a hangulatos szaletli és pergola található, a csapatépítő játékok mind-mind azt a célt szolgálják, hogy egy ideális rendezvényhelyszín álljon partnereink, vendégeink rendelkezésére.

 

KultPince

Az őszi-téli időszak kezdetén indulnak a céges rendezvények, céges party-k és a céges bulik, minden rendezvénytípushoz a legjobban illeszkedő gasztronómiai választékot és egyéb kiegészítő lehetőséget ajánljuk!

Céges rendezvényhelyszínként vállalkozunk:

Csapatépítő tréning, csapatépítő főzés, csapatépítő játékok, üzleti reggeli karácsonyi party, ügyfél party, grill party, falusi disznóvágás, disznótor típusú rendezvények lebonyolítására.

 

Nyáreste a KultPince kertjében