Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rendezvény Hírek

Gyárfás Jenő : A tél öröme (1883) festménye is mutatja, hogy a falusi porták egyik legnépszerűbb tradíciója volt a disznóvágás majd az azt követő disznótor.

 

Disznóvágás, Gyárfás Jenő: A tél öröme

Bár az elmúlt napokban és ma is elég hűvös volt az időjárás, de az előjelzés szerint a következő napokra viszonylag magasabb hőmérsékletet jósolnak. Reméljük a hétvégén is folytatódni fog, de egy kis havazásnak már igazán örülnénk.Nem kizárólag, hogy itt Monoron is vágynánk egy ki téli hangulatra és tájra, hanem nagyon kellene a csapadék is. 

Egyébként a szalonnák, sonkák pácléből már a füstre kerültek, szombati kínálatunkban már az eddigi választék mellett ezek a finomságok is elérhetők lesznek.

 

Páclében a füstrevaló

Munkás, de meghitt és gondtalan együttmunkálkodás tovább erősítette a barátságot és a csapatszellemet. Egy igazi csapatépítő tréning részesei lehettünk!

 

KultPince saját csapatépítő tréningje

Bár még nem érkezett el a „disznóölő András" napja, azaz november 30,  de a népek már erősen érdeklődnek a disznóvágás és az azt követő disznótor után. Így aztán az érdeklődő csapatok örömére a KultPincében már októberben elindult a disznóvágásos szezon.

 

Disznóvágás a Monori Pincefaluban

Kellemezlen ködös, párás idő, de az emberek ki akarnak szabadulni  otthonról, így egy sikeres nap volt a KultPince számára, népszerűek voltak az elvitelre készített disznótoros ételek, a sétáló falatok egyaránt és a boraink is jól fogytak.

 

Disznótoros menü elvitelre Disznótoros menü elvitelre