Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kert-KultMoziban: Hétköznapi mennyország

Régóta tervezünk egy jó skandináv filmestet és most végre erre is sor kerül. Sok minden elmondható az északi filmekről, de egy biztos, hogy nem sablon alkotásokkal fogunk találkozni. Fanyar humor, keserédes pillanatok, emberi karakterek, komoly mondanivaló, elfogadás, érzékenyítés mind-mind visszaköszön a filmvásznon. A választás nem volt könnyű, és csak az utolsó pillanatban dőlt el a verseny, aminek eredményeként győzött a Hétköznapi mennyország.

 

KultMoziban a Hézköznapi menyország

Daniel Daréus egy sikeres karmester, pályája éppen a csúcspontján van. Magánélete azonban közel sem hozott számára sikereket: magányos, sőt már-már szánalmas látni, hogy a karrierjéhez vezető út mennyire kicsavarta és kiégette. A szenvedés olyan fizikai és lelki törést okoz benne, ami odavezet, hogy Daniel hirtelen feladja pályáját és visszatér abba az észak svéd kisvárosba, ahol gyermekkorát töltötte.
Hírnevének köszönhetően, ahogy az már egy kisvárosban lenni szokott többen csodálattal és kíváncsian, míg vannak akik gyanakvóan figyelik. Aztán egy nap felkérik, hogy vállalja el a város apró templomi kórusának irányítását. És a csütörtökönkénti dalolgatás közben mindenről és mindenkiről sok minden kiderül...(Port.hu)

 

Hétköznapi menyország a KultMoziban

 

A belépőjegy ára 3900 Ft/fő, amely tartalmazza a háromtételes borkóstolót, a séfünk által készített harapnivalókat és a filmvetítést. Filmestünkön Lénárd László - a Bor Mámor Monor üzlet tulajdonosa - kínálja a filmhez passzoló borokat.

Helyszín: KULTPINCE
Monor, Strázsa-hegy (Kövidinka sor)
Időpont: 2021. szeptember 3. (péntek)
Érkezés, borkóstoló, vacsora: 19.00 - 20.00
A filmvetítés nyolc órakor kezdődik.
Jegyek a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Forrás köz 2.) és a Bor Mámor Monor üzletben (Kiss Ernő utca 9.) vagy online válthatók a kultpince.hu oldalon 2021. szeptember 1-ig.
A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges információk: