Falusi disznóvágás, disznóölés, disznótor Monoron

Gyártó cikkszám: CSE-1
Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Falusi disznóvágás, disznóölés a baráti társaságok kedvelt programja. Kérje ajánlatunkat!

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy vidéki autentikus hagyományőrző disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára, akár pincetúrával összekötött borkóstolóra vágyik, látogasson el hozzánk a Pest megyei Monorra! A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló és ideális helyszín a disznóvágásra, csapatépítésre! A program minimum 15 részvételével, zártkörűen működik!

Téli időszakban, ma már nem feltétlen András napi kezdéssel, a baráti társaságok kedvelt programja a hagyományőrző falusi disznóölés, amely különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt dolgozhat az egész csapat, ízesítheti a kolbászhúst, töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát és kolbászt és élvezheti a házias disznótoros ételeinket! Mindezt megteheti az igazi vidéki hangulatot árasztó, Strázsahegy Kövidinka során lévő KultPincében!

Kívánságlistára teszem
Falusi disznóvágás, disznóölés, disznótor Monoron

Leírás és Paraméterek

Falusi disznóvágás, disznóölés, disznótoros programok Budapest kötelében

  • A disznó feldolgozása csapatmunkában történik, vendégeinket böllérünk vezetésével bevonjuk a disznó szétbontásba, pörkölésbe, a hurka-kolbász bekeverésébe, ízesítésébe és természetesen a töltésébe is.. 
  • Ahogy az egy hagyományőrző disznóvágáskor dukál, reggelire, tízóraira disznótoros sült vért, resztelt májat, ebédre a friss meleg húsból disznótoros pecsenyét, frissen sült hurkát, ropogósra sült kolbászt, toros káposztát kínálunk. Az itt felsorolt finomságok mellé saját kézműves borainkat és az abból készült forralt bort kínálunk. 
  • Azon vendégeink számára akik nem kívánnak a disznó feldolgozásában részt vállalni egyéb programlehetőségeket kínálunk, így lehetőség van borkóstolón, pincetúrán részt venni, más pincékbe ellátogatni. Amennyiben az időjárás engedi lehetőséget biztosítunk kültéri játékok játszására, így Pl. CsámBORgás a pincefaluban, petanque, mölkky, lengőteke és egyéb csapatépítő játékok a KultPince udvarán vagy beltéri társasjátékok játszása rendezvénytermünkben.

Csoportok jelentkezését várjuk (október végétől márciusig), minimális létszám: 15-20 fő.

A Monori Pincefalu egy igazán falusi hangulatot árasztó terület. Pincefalunk Budapesttől 30 kilométerre a monori Strázsahegyen terül el, 180 hektáron közel 1000 borpince és szőlőskertek találhatók. A KultPince a befogadóképesség tekintetében a Monori Pincefalu legnagyobb, családias jellegű rendezvényhelyszíne. A kert hátsó részén, a parkoló mellett lévő szőlőfeldolgozó épület a téli időszakban a disznóvágások hangulatos helyszíne, ahol a munka mellett a kóstolgatásra, és forralt bor ivásra is lehetőség van. Falusi disznóvágás, disznóölés, disznótor Monoron, galéria >>

Csapatépítő programok Budapest közelében a Monori KultPincében, amely egy ideális csapatépítő helyszín!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek