Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Monori CsámBORgó csapatépítő játék

Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítő játék a Monori Pincefalu területén!

A Monori CsámBORgó játék egy interaktív, többpályás csapatépítő, a pincefalu területén játszódó szabadtéri játék, ahol a játék útvonala és tartalma a ráfordítható idő függvényében szabadon változtatható. A csapat tagjai a játék feladatainak megoldása során csámboroghatják végig a pincefalu legérdekesebb részeit. Bátran állíthatjuk, hogy a  Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!

Leírás és Paraméterek

A csapatépítő játék kiinduló és végpontja a KultPince, induláskor a játékos csapat kap egy csomagot, amely a pincefalu térképét, lezárt borítékokban a feladatokat tartalmazza, valamint egy leolvasó készüléket, amelyet az egyes állomásokon kell használni, lényegében ez a készülék vezérli a játékot.
A Monori CsámBORgó egy igazán izgalmas közösségépítő játék, ahol a játék résztvevői, legyenek azok munkatársak, baráti társaságok, merülnek el a játék feladataiban és tudásuk, hozzáállásuk függvényében hozzávetőleg két óra alatt jutnak el a megoldásig és a játék kiértékeléséig. . A játék egyidejűleg 6-10 fő számára optimális, nagyobb létszámú jelentkező esetén az időeltolásos indítás, illetve eltérő pályán és eltérő témájú játékkal indulhatnak a kalandozni vágyó csámborgó csapatok.
Egyéb programlehetőségek: borkóstoló, pincetúra a KultPincében, petanque, mölkky, lengőteke és egyéb társasjátékok a KultPince udvarán vagy rendezvény helyiségeiben.
 

Csapatépítő programok Budapest környékén, a monori KultPincében!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: játék