Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Megújulva tér vissza a Kultmozi ősszel!

Októberi vetítésünk apropóját az '56-os forradalom adja, de egészen új perspektívából. A megtörtént eseményeket feldolgozó film egy csapat kelet-berlini középiskolai diákról szól, akik 1956-ban az érettségi előtt Nyugat-Berlinbe látogatnak, és ott független tudósításokból tudják meg, mi zajlik Budapesten. A 2018-as német alkotást a debütálás évében a Német filmdíjon a legjobb játékfilm, forgatókönyv, operatőr és a legjobb kosztümtervezés díjára is jelölték.

 

KultMoziban a Néma forradalom c. film

 

 A korábbiakhoz hasonl! óan lesz borkóstoló és étkezési lehetőség is.  Többen jelezték, hogy szívesen fogyasztanának apróbb falatokat a filmvetítés előtt vagy éppen a film alatt is, így ezúttal többféle hideg falatokat és/vagy italokat tartalmazó "mozi csomag"-ból választhatnak a vendégek. A belépőjegy ára 5500 Ft marad, amelyből 3000 Ft lesz levásárolható a büfében, illetve egy borkóstoló tételt is tartalmaz a belépő, de természetesen lesz mód további vásárlásra is. 

 

KultMoziban a Gedeon Birtok borai

 

Az estén Lénárd László - Bor Mámor Monor - tölti poharunkba az izsáki Gedeon Birtok legjavát.

Film: A néma forradalom

Helyszín: KULTPINCE

Időpont: 2023. október 13. (péntek)

Érkezés, borkóstoló: 19.00 - 19.30

A filmvetítés 19:30-kor kezdődik.

Jegyek elővételben a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Petőfi Sándor utca 7.) és a Bor Mámor Monor üzletben (Kiss Ernő utca 9.) vagy online válthatók alább október 10-ig. 

A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges további információk: Kedvezményezett: Cimbora Borház Kft. Bankszámlaszám: 10103843-09234400-01003000

Jegyek már SZÉP kártyával is vásárolhatók, fizetéskor keresd a KultPincét (Cimbora Borház Kft.) az elfogadóhelyek között és kérlek a regisztráció során megjegyzésbe írd bele, hogy SZÉP kártyás fizetés.

 Tartsanak, tartsatok velünk!

A KultPince csapata