Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kalandozások a Magyarországi Pincefalvakban

KultPince egyike a monori Fogadó pincéknek, így hát ha szereted a bort, szereted az ódon pincék hangulatát, szeretsz túrázni és szeretsz játszani, kapcsolódj be kalandjátékunkba!

Kalandozások a magyarországi pincefalvakban program keretében látogass el a KultPincébe is! Látogatásoddal egy lépéssel közelebb kerülsz, hogy a pincefalvak királynője vagy királya legyél!

Kalandozasok amagyarországi pincefalvakban

Kalandozások magyarországi pincefalvakban fantázianevű program egy játék keretein belül mutatja be és népszerűsíti a programhoz csatlakozott pincefalvakat és azok borászait, vendéglátóit, és a KultPincét is.
A Kalandozások programsorozat a különálló pincelátogatásokat, borkóstolásokat fogja össze egyetlen interaktív kalandjátékká. Szereplői a „Fogadók” és a „Kalandorok”.

A Fogadók egyedi, saját magukat promotáló reklámkártyákkal rendelkeznek, melynek a játék menetének követésében fontos szerepe van. A Kalandorok célja ezek összegyűjtése egy kapcsos gyűjtőmappába, valamint ezen a weboldalon a rajta található egyedi kód segítségével regisztráció után rögzíthetik „kalandjukat”. Elegendő számú kártya birtoklását különböző „rendfokozatok” adományozásával honoráljuk. A játék célja, hogy valaki kiérdemelhesse a Pincefalvak Uralkodója címet. 

Kalandozás a magyarországi pincefalvakban

Részletek a programról itt!

Ha már Monorra a KultPincébe kalandoztál akkor úgy is megismerheted pincefalunkat, hogy a benevezel a Monori CsámBorgó játékra. A játék feladatainak mogoldása során egyben megismerheted pincefalunkat és még meglepetés ajándékot is nyerhetsz.

Így hát kalandra fel és nefeledkezz meg a többi pincefaluról sem!