Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Júliusi KertMoziban: MOST VAN MOST meglepetésvendégekkel

Be kell valljam, hogy több mint egy éve egyeztetünk a film készítőivel. Júliusban ugyanis nemcsak a "szokásos" KertMozi estben lehet részünk, hanem személyesen találkozhatunk a film készítőivel, és a vetítés előtt Kovács-Solymosy Zsuzsanna kérdései mentén kulisszatitkokat is megtudhatunk a forgatásról.

 

Most van Most a júliusi KertMoziban

A covid ugyan belerondított a terveinkbe, de nem adtuk fel, és most végre együtt nézhetjük Szajki Péterrel ( a film rendezője, forgatókönyvírója és producere) és Szajki-Vörös Adéllal (a film forgatókönyvírója) a 2019-es MOST VAN MOST című alkotást!
Igazi romantikus film -Tompos Kátya főszereplésével -, amelyben bepillantást nyerünk a harmincas korosztály én- és útkeresési, párkapcsolati problémáiba. A Balaton-felvidéken játszódó road movie tökéletes kikapcsolódás a nyár derekán, és még a borkínálatunk is passzol a helyszínhez.

 

Most van Most a KultMoziban

 

Szilvi egy hirtelen döntésből lelép az esküvőjéről és beugrik egy szabadnapos taxis autójába. Petya, a taxis próbálja elmagyarázni, hogy épp nem dolgozik, de Szilvi belefojtja a szót. Petya laza, humoros srác, ugyanakkor érző ember is, aki megunta a jogászkodást, és helyette taxiba ült. A film kettejük története. A taxival egyetlen nap alatt körbeutazzák Budapestet és környékét, még a Balaton-felvidékre is eljutnak. Ezalatt egyre jobban megismerik egymást. A film a harmincas korosztály énkeresési és párkapcsolati problémáit járja körül.

A belépőjegy ára 3900 Ft/fő, amely tartalmazza a háromtételes borkóstolót, a séfünk által készített harapnivalókat és a filmvetítést. Filmestünkön Lénárd László - a Bor Mámor Monor üzlet tulajdonosa - a Balaton egy organikus szőlőültetvényéről származó borait tölti poharunkba: a Dobosi Pince olaszrizlingjét, a gyöngyöző sárgamuskotályát és a bio rozéját.

Helyszín: KULTPINCE
Monor, Strázsa-hegy (Kövidinka sor)
Időpont: 2021. július 23. (péntek)
Érkezés, borkóstoló, vacsora: 19.30 - 20.30
Beszélgetés a film készítőivel: 20.30 - 21.00
A filmvetítés 21.00 órakor kezdődik.
Jegyek a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Forrás köz 2.) és a Bor Mámor Monor üzletben (Kiss Ernő utca 9.) vagy online válthatók a kultpince.hu oldalon 2021. július 21-ig.
A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges információk:
Kedvezményezett: Cimbora Borház Kft.
Bankszámlaszám: 10103843-09234400-01003000
Az eseményt időjárástól függetlenül szabadtéren tartjuk, ezért VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NEM SZÜKSÉGES a programon való részvételhez. Megfelelő esti öltözetről, szúnyogriasztóról mindenki gondoskodjon egyénileg.