A vidéki vendéglátást nem kizárólag üzleti célú tevékenységnek tekintjük,
abban a reményben dolgozunk, hogy a hozzánk látogató vendégek között lesznek olyanok –jöjjenek bárhonnan, városból, faluból – akik meglátják a szépséget a szőlőművelésben, a saját bor készítésében. Megismerhetik azt a közösséget és helyet, ahol a közös tevékenységen, a tapasztalok megosztásán túl, az emberi kapcsolatok tere is. A borospince és a présház igen sok esetben az ott tevékenykedő emberek kvaterkázó tere is, ahol egy pohár, esetleg kettő mellet, jókat lehet beszélgetni, megvitatni a világ folyását, lehet családi ünnepet és néhány helyen akár esküvőt, céges rendezvényt is tartani.
Nagyon fontos, hogy szőlőskertjeink, pincéink, pincefalunk megmaradhasson a jövő nemzedék számára, lehetőleg autentikus formában. Pincefalunk évente ismétlődő rendezvényei, a nyitott pincéink, a falusi vendéglátás szálláshelyeink biztosítanak egy gazdasági alapot a fejlődéshez, de ehhez még szükséges, hogy a családi présházak szőlőskertjeink gondozottak és a tulajdonosuk által látogatottak legyenek. A borturizmus és az ehhez kötődő családbarát szálláshely, falusi vendéglátás, az ehhez kapcsolódó marketing tevékenység együttesen biztosítják, hogy az ismertség növelésével megtalálhatjuk azokat a családokat akik a kilépő generációk helyére lépve viszik tovább hagyományainkat és ápolják az elődeink által létrehozott értékeket, ezért mondjuk, hogy
LEGYEN NEKED IS PINCÉD a MONORI PINCEFALUBAN! Monori Pincefalu: A Borkedvelők, a vidéki létet kedvelők Paradicsoma
Monori Pincefalu: Irsai Olivér sor Borvidékek Hétvégéje 2024 képekben