Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Monor Hegyessy Lions Club évzáró rendezvénye 2018

Ismét egy sikeres évet zár a Monor Hegyessy Lions Club!

A Clubban már szokásosnak mondható ünnepélyes évzáró vacsorára került sor pénteken a Kultpincében. Elsőként Hégely Péter elnök ismertette az év legfontosabb jószolgálati eseményeit a teljesség igénye nélkül:

Elmondása szerint sikeresen folytatódtak a hagyományos támogató akciók, pl. a cseretábor kiutaztatások, a gimnáziumi ösztöndíj program, a nyári gyerektáborok támogatása. Az idei Fánkfaló is minden korábbinál jobban sikerült.

 

Monor Hegyessy Lions Club évzáró 2018

 

25 évesek lettünk! A Club a Borvidékek Hétvégéjén nem csak e szép centenáriumot ünnepelte, hanem szokásához híven egy jószolgálati célt is szolgált: Elindítottuk egy krónikus izomsorvadásban szereplő 4 éves kislány, Várszegi Vivien gyógykezelésének támogatását, amit jövőre is folytatni kívánunk! Büszkék vagyunk rá, hogy idén júniusban mintegy 200 zeneszerető gyerek részére nyújthattunk felejthetetlen élményt a Budapesti Fesztiválzenekar „Mesevár” programjának Monorra hozásával!

A nyár végén a Petrograd Lions Club invitálására Szerbiába, Nagybecskerekre utaztunk és 550 darabos értékes könyvadománnyal segítettük elő a helyi magyar iskola könyvtárának felszerelését, e hét végén pedig 23 db szépen csomagolt karácsonyi ajándékcsomagot adtunk át nagy szegénységben és nélkülözésben élő kárpátaljai gyerekek számára.

De nincsen még vége az évnek! Idén még több rászoruló gyermekes családnak szeretnénk szebbé tenni a Karácsonyt. A hagyományoknak megfelelően idén is eljuttatunk 50 csomagot a leginkább rászoruló iskolás gyerekeket nevelő családoknak, emellett pedig idén először szépen csomagolt „Cipősdobozok” formájában is szeretnénk minél több hátrányos helyzetű gyereknek és családjának szebbé tenni az ünnepet!

Az elnöki évértékelőt követően Hunyadi János zónaelnök Chrabák László Kormányzó nevében nem csak az évben végzett kiemelkedő jószolgálati tevékenységet, de az évtizedes odaadó munkát is értékelve okleveleket adott át Tóthné Fiel Mariannak és Jávorszky Attiláné klubtársainknak. Szívből gratulálunk nekik!

 

Monor Hegyessy Lions Club évzáró 2018

 

Monor Hegyessy Lions Club évzáró 2018

 

Mindenkitől továbbra is fogadjuk a felajánlásokat „Cipősdoboz” programunkhoz! Az adományokat tartalmazó cipősdobozokat a Kenderes üzletházba várjuk december 15-ig!

We Serve! Szolgálunk jövőre is!