Keresés
KultPince mint rendezvényhelyszín
A KultPince a Monori Pincefalu egyik legnagyobb befogadóképességű pincéje. Népszerű és hangulatos rendezvényhelyszín, sok fiatal pár köti össze itt az életét, szívesen ünnepelnek nálunk születésnapokat, tartanak névnapi bulikat vagy céges vacsorákat, csapatépítő rendezvényeket. Köszönhető ez többek között a pincefalu nyújtotta különleges környezetnek, séfünk kiváló konyhájának, a barátságos kiszolgálásnak és a családias hangulatnak.
Csapatépítés, disznóvágás és disznótor
A csapatépítés fontos része a hatékony munkavégzésnek és a jó munkahelyi légkörnek. Számos módszer létezik a csapatépítésre, azonban az egyik legkülönlegesebb és legérdekesebb lehetőség a csapatépítő disznóvágás, majd az azt követő disznótor.
Csapatépítő pincetúra és borkóstoló
Borkóstolóink
alkalmával nemcsak díjnyertes kézműves borainkat kóstolhatják meg házias borkorcsolyák kíséretében, hanem a pincetúra során számos érdekességet tudhatnak meg boraink készítéséről, pincénkről, borvidékünkről, illetve az Európában is egyedülálló ezer pincés Monori Pincefaluról. Borkóstolóink során megfigyelhető, hogy igazi jó hangulatú csapatépítés zajlik. A Monori Pincefalu és a KultPince egy kiváló csapatépítő helyszín!
Kérje ajánlatunkat!
Disznotoros resztelt máj reggelire, recept
Disznóvágáskor a resztelt máj reggelire, egy igazi ínyenc étel.
Általában otthon viszonylag ritkán kerül az asztalra resztelt sertésmáj, viszont a disznóvágás idején a reggeli iszogatást követően, a forralt bor hatására mindenkinek igencsak ehetnékje lesz. Amúgy egy ilyen esemény során némi időbe kerül, amíg a máj előkerül a disznóból és csak ekkor indulhat a resztelt resztelt máj készítése. Igaz, hogy a resztelt máj gyorsan elkészíthető ételnek számít, de amire elkészül, már igen csak finom falatokra éhes a nép. Így készítjük mi disznóvágás során, külön nem rendelhető!