Születésnapi, névnapi rendezvények

Elérhetőség: Kérje ajánlatunkat!

A KultPince ideális családi programhelyszín

családi programok, születésnapi vagy névnapi bulik, esküvők, keresztelők, házassági évfordulók programjai számára. Egy jó hangulatú helyszín az első lépés ahhoz hogy egy jó születésnapi vagy névnapi partit szervezzünk. 

Zártkörű rendezvényeink 15 főtől működnek, kérje egyedi ajánlatunkat: info@kultpince.hu

Kívánságlistára teszem
Születésnapi, névnapi rendezvények

Leírás és Paraméterek

A Pest megyei Monoron,

a Monori Pincefalu központi részében található pincénkhez egy 45-50 fő befogadóképességű rendezvényterem tartozik, illetve mintegy 80-90 fős kapacitással rendelkező fröccsterasz kapcsolódik, mely zárható, fűthető, így egész évben különböző események hangulatos helyszínéül szolgálhat. A KultPince saját parkolóval rendelkezik. Az ünneplő család létszámától függően, a kért program helyigénye szerint vendégeink választhatnak, hogy a főépületünkben lévő rendezvénytermünkben, vagy a fröccsteraszon tartják a családi ünnepet. 

 A vendéglátás hátterét felszerelt melegkonyhánk biztosítja. A családi esemény menüjét az előzetes egyeztetés során közösen határozzuk meg, majd az ételek az ünnepi esemény napján frissen készülnek. 

 A rendezvénytermeink professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkeznek. Rendezvénytermünk és a fröccsterasz is akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.
Születésnapok, esküvők vagy házassági évfordulók alkalmával igen gyakori, hogy készül egy meglepetés film vagy prezentáció az ünnepelt és természeten a vendégek számára, amelyhez mi minden technikai és személyes segítséget megadunk
Azt követően, hogy az ünnepi ceremónia és étkezés lezajlott, igény esetén mód van pincetúrára, borkóstoló program szervezésére, pincetúrával összekötve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek