Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A B&K Kft céges karácsonyi évzáró rendezvénye

Céges rendezvények karácsony tájékán a KultPincében

A B&K Kft. dolgozói több hullámban érkeztek és ahogy az szokásos és szükséges is a cég vezetői üdvözlő itallal fogadták a kollégákat.  Az üdvözlő ital elfogyasztása közben már hangulatos beszélgetések folytak, viccelődések indultak, így némi ösztökélés kellett, hogy mindenki elfoglalja helyét az ünnepi asztal mellett. Ezt követően a cég vezetői röviden értékelték az elmúlt év tevékenységeit, örömmel fogadták az elért eredményekről szóló jó híreket. Immáron több mint két évtizede tradíció, hogy a karácsonyi évzáró rendezvényen az ünnepi beszámolókat követően cég ügyvezetője köszönti azon dolgozókat akik 5, 10, 15, 20, 25 éve kitartottak és munkájukkal hozzájárultak ahhoz hogy a B&K Kft. eredményes szereplője lehessen a nem kis kihívásokkal létező piacnak.

 

Cééges karácsonyi rendezvény

Az ünnepi eseményeket követően jött a vacsora, ahogy arra számítani lehetett Szurok mester ismételten remekelt, íme itt a menü:

Pujkaragu leves

Kacsacomb sütve, párolt káposztával

Disznókaraj,, csirkemell pankómorzsában

Csülökpörkölt tarhonyával

Rántott gomba, rántott karfiol, rántott sajt, tartár

Jázminrizs, rozmaringos tepsis burgonya

Tiramisu

 

Céges karácsonyi rendezvény

 

Céges karácsonyi rendezvény

A hangulatos céges évzáró rendezvény, amelyet nyugodtan nevezhetnek egy kötetlen csapatépítő tréningnek is, lezáró eseményként Maksa Zoltán humorista szórakoztatta a cég dolgozóit.

Maksa Zoltán a céges évzáró rendezvényen