RendezvényBlog
Minden ami rendezvény. Rendezvényhelyszín Budapest közelében a Pest megyei Monoron. Kérjen ajánlatot és mi állunk rendelkezésre, legyen szó akár esküvőről, céges rendezvényről, családi rendezvényről, csapatépítésről, disznóvágásról, csapatjátékról, hiven nevünkhöz kultúrális rendezvényről és nem utolsó sorban borkóstolásról, ahol nem csak borainkat, a monori pincészetek borait kóstolhatják meg hanem bemutatjuk pincefalunkat és borvidékünket is.
Rendezvényház az Ön szolgálatában!
Itt a disznótoros szezon vége, a böllérek pihenhetnek néhány hónapot, a malacok növekedhetnek, hogy a következő szezon kezdetéig elérjék a vágósúlyt és újra kezdődhet a hagyományos falusi eseménysorozat, a disznóvágás és az azt követő disznótor.
KultPince a téli tájban
Ami szükséges egy jó csapatépítő programhoz, az itt mind megvolt. A csapat tagjai a disznó leölésétől a feldolgozásáig minden munkafolyamatból kivették a részüket. Közben a KultPince csapata kényeztette a társaságot, forralt borral, kezdeti zsíros kenyérrel, frissen sült pogácsával, majd ahogy az dukál következett a hagymás resztelt máj és az elmaradhatatlan sültvér.
Csapatépítő helyszín Budapest környékén, a Monori Pincefalu szívében
Nagy örömünkre és hála partnereinknek, sok munkával teltek az év utolsó napjai. Köszönet mindazoknak akik a KultPincét választották és főztünket, borainkat fogyasztották az ünnepek alatt! Visszavárunk mindenkit és ne felejtsétek, hogy február 13-án Falánk Fánkfalók Találkozója a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében !
Az év végén karácsony közeledtével megszaporodik a céges bulik, céges rendezvények iránti igény. A KultPince a pincefalu Kövidinka során vidékies hangulatú helyszínével, házias ételeivel, kitűnő boraival, és ha kell vágni való disznókkal is várja mindazon cégeket akik egy kellemes gondtalan nappal kívánják zárni a fáradságos gazdasági évet.
Disznóvágás és a disznótor hangulatához az igazi tél illik
Általában örülünk a kellemes napsütéses novembernek, de nem a disznóvágás alkalmából. Egyrészt a fagyos idő nagyobb biztonságot jelent, másrészt pedig a kolbász számára az a jó ha füstölés előtt jól kifagy. Ugyanakkor legtöbbünk emlékében a disznóvágás az igazi téli időjáráshoz kapcsolódik. Ilyenkor esik jól a fogópálinka, a forralt bor
A KultPince változatos programokkal várja vendégeit!
Kora őszi napsütésben csapatépítő szándékkal együtt grillezni, bort kóstolni és a Monori CsámBORgó szabadtéri játékot, egyfajta kincsvadászó kvízjátékot játszani, a pincefaluban elrejtett borospalackokat megtalálni, közben egy kicsit megismerni a pincefalut, a Szőlészeti Borászati Tanösvényt, hát az egy igazán szórakoztató élménydús program lehetőség. Ahogy hidegebbre vált az időjárás, az alábbi képekkel illusztrált program még kiegészülhet élmény disznóvágással is.
Disznóvágás részben egy a régi időket felelevenítő közösségi élmény és egyben kora reggeltől késő délutánig tartó kemény munka mindazoknak, akik részesei akarnak lenni ennek a hagyományokkal rendelkező eseménynek. De mégis a disznóőlést követő disznótor egy igazi gasztronómiai élményt adó hagyomány, ahol az együtt töltött idő, a közösen elvégzett munka utáni közös étkezés közösségformáló erővel bír.
A KultPince csapata azon munkálkodik, hogy a falusi népszokások közül a legtöbb embert megmozgató közösségi élményt nyújtó disznóvágás és az azt követő disznótor maradjon a téli időszak közösségeket megmozgató eseménye.
Disznósajt alapanyag az abaléből