Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rendezvény Hírek

Gyárfás Jenő : A tél öröme (1883) festménye is mutatja, hogy a falusi porták egyik legnépszerűbb tradíciója volt a disznóvágás majd az azt követő disznótor.

 

Disznóvágás, Gyárfás Jenő: A tél öröme

Munkás, de meghitt és gondtalan együttmunkálkodás tovább erősítette a barátságot és a csapatszellemet. Egy igazi csapatépítő tréning részesei lehettünk!

 

KultPince saját csapatépítő tréningje

Bár még nem érkezett el a „disznóölő András" napja, azaz november 30,  de a népek már erősen érdeklődnek a disznóvágás és az azt követő disznótor után. Így aztán az érdeklődő csapatok örömére a KultPincében már októberben elindult a disznóvágásos szezon.

 

Disznóvágás a Monori Pincefaluban

Kellemezlen ködös, párás idő, de az emberek ki akarnak szabadulni  otthonról, így egy sikeres nap volt a KultPince számára, népszerűek voltak az elvitelre készített disznótoros ételek, a sétáló falatok egyaránt és a boraink is jól fogytak.

 

Disznótoros menü elvitelre Disznótoros menü elvitelre

 

Napkelte a pincefaluban és a disznóvágás kezdete

 

Disznóvágás, disznótor kora reggel Disznóvágás, disznótor

Feladatokkal teli decemberi szombat a KultPincében, disznóvágás, hidegtál, melegétel készítés és kiszállítás  egy napon

 

Ételkiszállítás, melegétel kiszállítás  Ételkiszállítás, hidegtál