Rendezvény Hírek
Gyárfás Jenő : A tél öröme (1883) festménye is mutatja, hogy a falusi porták egyik legnépszerűbb tradíciója volt a disznóvágás majd az azt követő disznótor.
Évzáró gála és disznótor
Munkás, de meghitt és gondtalan együttmunkálkodás tovább erősítette a barátságot és a csapatszellemet. Egy igazi csapatépítő tréning részesei lehettünk!
Bár még nem érkezett el a „disznóölő András" napja, azaz november 30, de a népek már erősen érdeklődnek a disznóvágás és az azt követő disznótor után. Így aztán az érdeklődő csapatok örömére a KultPincében már októberben elindult a disznóvágásos szezon.
Kellemezlen ködös, párás idő, de az emberek ki akarnak szabadulni otthonról, így egy sikeres nap volt a KultPince számára, népszerűek voltak az elvitelre készített disznótoros ételek, a sétáló falatok egyaránt és a boraink is jól fogytak.
Feladatokkal teli decemberi szombat a KultPincében, disznóvágás, hidegtál, melegétel készítés és kiszállítás egy napon