Rendezvény Hírek
1 - 8 / 8
Gyárfás Jenő : A tél öröme (1883) festménye is mutatja, hogy a falusi porták egyik legnépszerűbb tradíciója volt a disznóvágás majd az azt követő disznótor.
Évzáró gála és disznótor
Munkás, de meghitt és gondtalan együttmunkálkodás tovább erősítette a barátságot és a csapatszellemet. Egy igazi csapatépítő tréning részesei lehettünk!
Rendelhető menü:
- Korhelyleves és
- Bőrös malacsült hagymás törtburgonyával, párolt káposztával
A menü ára 3950 Ft/fő.
Bár még nem érkezett el a „disznóölő András" napja, azaz november 30, de a népek már erősen érdeklődnek a disznóvágás és az azt követő disznótor után. Így aztán az érdeklődő csapatok örömére a KultPincében már októberben elindult a disznóvágásos szezon.
1 - 8 / 8