Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rendezvény Hírek

Gyárfás Jenő : A tél öröme (1883) festménye is mutatja, hogy a falusi porták egyik legnépszerűbb tradíciója volt a disznóvágás majd az azt követő disznótor.

 

Disznóvágás, Gyárfás Jenő: A tél öröme

Munkás, de meghitt és gondtalan együttmunkálkodás tovább erősítette a barátságot és a csapatszellemet. Egy igazi csapatépítő tréning részesei lehettünk!

 

KultPince saját csapatépítő tréningje

Rendelhető menü:

  • Korhelyleves és
  • Bőrös malacsült hagymás törtburgonyával, párolt káposztával

A menü ára 3950 Ft/fő.

Elvitelre rendeéhető szilveszteri menü

Bár még nem érkezett el a „disznóölő András" napja, azaz november 30,  de a népek már erősen érdeklődnek a disznóvágás és az azt követő disznótor után. Így aztán az érdeklődő csapatok örömére a KultPincében már októberben elindult a disznóvágásos szezon.

 

Disznóvágás a Monori Pincefaluban

 

Napkelte a pincefaluban és a disznóvágás kezdete

 

Disznóvágás, disznótor kora reggel Disznóvágás, disznótor