Rendezvény Hírek
Csapatunk Lukácsy Zoltán borász által tartott borkóstolón mélyítette ismereteit a KultPince borválasztékából, mindezt abból az célból, hogy vendégeink számára szakszerű tanácsot tudjunk adni az éppen aktuálisan felszolgált ételeinkhez ajánlható borainkról. A bor és az étel párosítása során a kiválasztott bornak ki kell emelnie az ételt, ugyanakkor az íz intenzitásban a bornak kell vezetni.
2018. december 5-én 12 órakor, sajtótájékoztató keretében kihirdették a Magyar Bor Akadémia által gondozott
„Év Bortermelője Magyarországon 2018”
cím nyertesét. A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a nyertes bortermelő több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményéért, borainak állandó kiváló minőségéért, azok hazai és külföldi sikereiért, a borszakmáért tett erőfeszítéseiért adományozható. Ez tehát a magyar borászok által elnyerhető legrangosabb hazai kitüntetés.