Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vannak vidékek legbelül fotópályázat eredményhirdetése a KultPincében

Fotópályázatunk meghirdetése óta viszonylag hosszú idő telt el, az eredményhirdetést és díjátadást végre megtarthattuk. Sajnos a pályázók közül többen nem tudtak jelen lenni, de így is örömmel hallgathattuk a zsűri , Péterffy András és Fábry Péter pályázati értékelését és örömmel gratuláltunk a jelenlévő díjazott pályázóknak. Természetesen gratulálunk mindazon pályázóknak, akik egyéb elfoglaltságuk vagy a vírushelyzet miatt nem tudtak a díjátadó eseményen részt venni, és egyben köszönjük minden pályázónak, hogy megtiszteltek bennünket pályaműveikkel. Köszönjük a zsűri értékelő munkáját, a pályázat kiírója, a KultPince és a zsűri tagjai arra kérik és ösztönzik a pincefaluba látogató fotósokat, hogy továbbra nyitott szemmel járjanak és fotózzák mindazt a szépséget, élményt emberben, természetben és építészetben amit a pincefalu nyújt az ott tevékenykedő és a hozzánk ellátogatók számára.

Köszönjük a B&K Kft.-nek az anyagi támogatást, amely nagyban hozzásegíett bennünket, hogy a foltópályázat sikeresen megrendezésre kerülhetett!

 

Vannak vidékek legbelül fotópályázat díjátadás

    

A fotópályázat zsűrije Péterffy András, Fábry Péter, Tanja Migleci elfoglaltsága miatt nem volt jelen

Vannak vidékek legbelül fotópályázat, a zsűri tagjai

 

A fotópályázat eredményhirdetése, a kiállítás megnyitása mellett Nagy Parisa grafikáinak kiállítása megnyitottnak tekinthető. Örömmel tölt el bennünket, hogy a pincefaluról készült fotók mellett Parisa jóvoltából, a pincefalu szépségei már grafikákban is megörökítésre kerülhetnek és azok meg is vásárolhatók, sőt ha valaki érdeklődik saját pincéje és környéke is grafikán is megörökítésre kerülhet.

Nagy Parisa és grafikái

 

"vannak vidékek legbelül" fotópályázat, eredményhirdetés és díjátadás, galéria >>