Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

"Vannak vidékek legbelül" fotópályázat eredményhirdetése és kiállítás megnyítója

Gyártó cikkszám: kiállítás-5

"vannak vidékek legbelül" fotópályázat és kiállítás

Kiindulva abból, hogy a KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye, már harmadik alkalommal hirdeti meg a „vannak vidékek legbelül” fotópályázatot és az azt követő kiállítást. A meghirdetés kiemelt célja, hogy a fotósok – legyenek azok profik vagy amatőrök – fedezzék fel a pince és szőlőtulajdonosaink számára oly kedves Monori Pincefalut és a hozzá kapcsolódó szőlőskertek szépségeit, az ott munkálkodó vagy éppen szórakozó embereket, készüljenek olyan fotók, amelyek közzétételük során felkeltik a nagyközönség érdeklődését és kedvet csinálnak egy pincefalu túrára, borkóstolásra. Megismerve pincefalunkat, már szívesebben lesznek vendégeink borünnepeinken, rendezvényeinken.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-01-04

Leírás és Paraméterek

A fotópályázat kiírása 2021. február 03. és a lezárása 2021 október 15. közötti viszonylag hosszú idő teszi lehetővé, hogy a pályázni vágyó fotósoknak legyen idejük tavasztól – őszig terjedő időszakban megalkotni fotóikat. Az fotópályázat eredményhirdetése, díjátadója és megnyitója 2021 november 12-én a KultPincében, Szent Márton, az újbor ünnepének másnapján lesz. A pontos időpont későbbielben lesz meghatározva.

Fotópályázati kiírásunk a Monori Pincefalu oldalán található!

A rendezők bíztatják az amatőr és profi fotósokat egyaránt, hogy jöjjenek és készüljenek nagyszerű fotók, egyben reméljük, hogy ebben az évben már megtarthatjuk ünnepeinket, lesz Borvidékek Hétvégéje, lesz Fröccsszombat és még másban is gondolkodunk, ha a helyzet azt lehetővé teszi!

Klikk a képre a 2016-os fotópályázat díjnyertes képeinek megtekintéséhez!

vannak vidékek legbelül fotópályázat és fotókiállítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!