Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Sikeres Fánkfaló a KultPincében

Sikeres volt a Monor Hegyessy Lions Club által VIII. alkalommal megrendezett Falánk Fánkfalók Találkozója. Sikeres volt a rendezvény a több helyszínen történő kiszolgálás, a látogatottság, a gyerekek számára igazán népszerű kézműves foglalkozás miatt. A vendégek körében népszerű volt a nívós termékeket felvonultató kézműves vásár is.

Már második alkalommal fogadhatta a monori Club a Petrovgrad Lions Clubot, akik hazai készítésű süteményekkel segítették, hogy a rendezvény elérhesse célját. amely ebben az évben is a rászoruló gyerekek nyári táborozásának támogatása volt. Vendégként  köszönthettük dr. Chrabák Lászlót a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzóját és Keys Mária Hermina alkormányzót.

 

Fánkfaló 2019 a KultPincében

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2018. évben ismét meghirdette a nemzetközi Lions Békeposzter pályázat hazai versenyét. A legjobb rajzok kikerülnek az országos fordulóra. A pályázat címe: „JÓT TENNI JÓ”

Szokásunk szerint a Falánk Fánkfalók találkozóján díjaztuk a rajzpályázat nyerteseit, dr. Chrabák László kormányzó úr köszöntötte a fiatalokat és felkészítő tanáraikat.
Gratulálunk a szép munkákhoz!

Fánkfaló 2019 a KultPincében

A Monor Hegyessy Lions Club köszönetét fejezi ki minden támogatójának, így a kézműves foglalkozás segítőinek, a kézműveseknek, a Petrovgrad Lions Club tagjainak, cserkészeknek és nem utolsó sorban a fánkfaló vendégeinknek, hogy vásárlásaikkal segítettek Club által kitűzött cél elérését.

Egy kis nosztalgia, itt vannak a 2012-es Fánkfaló képei, jó nézegetést! >>

Tartalomhoz tartozó címkék: fánk farsang fánkfaló forralt bor