Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Milyen játék a Monori CsámBORgó?

Kirándulás a pincefaluban?  Látnivaló?  Kaland? Borkóstoló? Csapatépítés?  Mi úgy gondoljuk, hogy minden egyben.

A KultPincébe érkező kalandvágyó vendégek egy csomagot kapnak az összes szükséges eszközzel, információval, ami a csapatépítő játék sikeres végigjátszásához szükséges. A pincefalunéző, tanösvényt olvasó, tájékozódást gyakorló, feladatmegoldó útvonal végpontja ismert, ami maga a starthely, azaz a KultPince.  A  CsámBORgó útvonalai rendkívül változatosak, a játékosok előre nem ismert, a feladatmegoldások által vezérelt útvonalon haladnak és csakis az összes feladat helyes és hiánytalan megoldása esetén jutnak vissza a kiinduló helyre. A helyes megoldások eredményeként két titokdoboz kinyithatóvá válik és a csapat hozzájut a meglepetés ajándékokhoz. A CsámBORgó a feladatmegoldások, a tájékozódás izgalmával fűszerezett és fordulatokban gazdag,  a 180 ha területen fekvő pincefaluban bonyolódó csapatépítő kalandjáték.

CsámBORgó csapatépítő szabadtéri játék

 

Csapatépítő játék Budapest környékén a monori KultPincében

Amennyiben egy különleges szabadtéri kalandjátékra vágysz, meg szeretnéd ismerni pincefalunkat, megkóstolnád borainkat, akkor ne habozz, gyere csámborogni kollégáiddal, barátaiddal, vagy akár családoddal együtt. Ha a csámborgás közben megéheztek, megszomjaztok ez sem gond, jelezzétek és séfünk paraszt tállal vagy meleg étellel, és a pince boraival várja a megfárad csapatot.

 

Megfáradt csámborgó csapat étkezés előtt borozás közben

 

A kóstolható boraink közül figyelmetekbe ajánljuk a kékfrankos rozé borunkat, amely az "Év bora Monoron 2019" címmel díjazott bora, valamint Monor első közösségi OEM borát, amely bor a monori szőlősgazdák, pincészetek összefogásából született.