Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Lions békeposzter rajzpályázat, kiállítás a Falánk Fánkfaló Találkozóján

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: lions békeposzter palyazat 2023-2024
Elérhetőség: Következő esemény

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2023. évben ismét meghirdeti a nemzetközi Lions békeposzter pályázat hazai versenyét.

A nemzetközi rajzpályázat kiírója: Lions Clubs International (www.lionsclubs.org)

A pályázat címe: „Dare to Dream” „Merj álmodni!”

„To a young person, a dream isn’t just a wish, hope or desire — it’s a path, a goal, an ambition. But achieving that dream takes hard work. So this year, we’re asking young people to show how they’ll turn their dream of a peaceful world into reality.”

A fiatalok számára az álom nem csupán vágy, remény vagy vágy – ez egy út, egy cél, egy ambíció. Ám ennek az álomnak a megvalósítása kemény munkát igényel. Idén tehát arra kérjük a fiatalokat, mutassák meg, hogyan váltják valóra a békés világról szóló álmukat.

 

Leírás és Paraméterek

A beadott pályázati munkák díjátadással egybekötött kiállítása megtekinthető a 2024 február 18-án a KultPincében megrendezésre kerülő, jótékonysági célú XII. Falánk Fánkfaló Találkozója  rendezvényen, amelyre szeretettel invitáljuk mindazokat akik a gyerekek pálymunkáit szeretnék megtekinteni, részt szeretnének venni a díjátadón és nem utolsó sorban szeretnének frissen sült fánkot fogyasztani.

Lions békeposzter rajzpályázat kiállítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!