Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Nézet:
Következő esemény

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2023. évben ismét meghirdeti a nemzetközi Lions békeposzter pályázat hazai versenyét.

A nemzetközi rajzpályázat kiírója: Lions Clubs International (www.lionsclubs.org)

A pályázat címe: „Dare to Dream” „Merj álmodni!”

„To a young person, a dream isn’t just a wish, hope or desire — it’s a path, a goal, an ambition. But achieving that dream takes hard work. So this year, we’re asking young people to show how they’ll turn their dream of a peaceful world into reality.”

A fiatalok számára az álom nem csupán vágy, remény vagy vágy – ez egy út, egy cél, egy ambíció. Ám ennek az álomnak a megvalósítása kemény munkát igényel. Idén tehát arra kérjük a fiatalokat, mutassák meg, hogyan váltják valóra a békés világról szóló álmukat.

 

0 Ft
Információ

Az abálás a disznóvágás alapvető tevékenysége, mikor is 90 °C-fokon lassú alapos főzéssel hőkezeljük a fejhúst, a tüdőt, a szívet, a vesét, a nyelvet, a májat, bőrét, amely alapanyagául szolgál a rizses-májas hurkának, a disznósajtnak. Az abalébe kerül az a hasalja és tokaszalonna is amely alapanyagául szolgál a főtt paprikás szalonna készítésének.  Ez az étel elkészültét követően a disznóvágás utáni időszak egyik lényeges csemegéje. Végül ne feledkezzünk meg a rizses-májas és a véreshurkáról sem, amelyeknek hőkezelése szintén az abalében történik.

0 Ft
Kérje ajánlatunkat!

Hidegtálak esküvői fogadófalatokra, családi rendezvényekre és elvitelre minimum 15 főtől. Kérje ajánlatunkat: info@kultpince.hu

Hidegtálak esküvői fogadófalatokként, hidegtálak családi eseményekre és elvitelre

Megvalósult esemény

Itt a nyár, és vele együtt a KERTMOZI! Nyit a filmklub terasza, és rögtön egy családi moziesttel indítunk! Ezen az estén nemcsak felnőtteket, hanem 12 év feletti gyerekeket is várunk.

Rendezvényhelyszín Budapest közelében, a Monori Pincefalu szívében

Családi KertMozi a KultPincében

0 Ft
Ajánlás

Az esküvői fotózás az egyik legfontosabb része egy esküvőnek, amelynek célja az esemény emlékezetessé tétele és az élmények megörökítése. Az esküvői fotósok szakértők a romantikus, érzelmes pillanatok, valamint az esemény résztvevőinek, boldogságának és örömének megörökítésében. Az esküvői fotózás nagyszerű lehetőség arra, hogy megörökítsék az esküvő emlékeit és megoszthassák azokat szeretteikkel és a jövő generációjával.

Rendezvényhelyszín Budapest közelében az Ön szolgálatára!

 

 

0 Ft
Ajánlás

Esküvői fogadó falatok, az esküvői menü nagyon változatos lehet, és ugyanakkor több tényezőtől függ, mint például a párok és meghívottainak ízlése és az esetleges ételérzékenysége, az évszaktól, az esküvői helyszínt biztosító vendéglátóhely adottságaitól. Íme néhány példa a KultPince gasztronómiai ajánlatából, amely azonban minden esetben a párokkal történő egyeztetés során alakul ki.

 

0 Ft
Kérje ajánlatunkat!

A csapatépítés fontos része a hatékony munkavégzésnek és a jó munkahelyi légkörnek. Számos módszer létezik a csapatépítésre, azonban az egyik legkülönlegesebb és legérdekesebb lehetőség a csapatépítő disznóvágás, majd az azt követő disznótor.

Csapatépítő disznóvágás, csapatkáték, disznótor

Ajánlás

Fedezzük fel együtt Portugáliát, ezt a különös, ismeretlen világot Kovács Péterrel, a WanderWell túravezetőjével, aki a tervek szerint 2023 őszén ebbe a régióba is vezet majd kalandtúrákat! S hogy mire készülhetünk a film előtt?

Portugál filmestünkre Laszlo Lenard érkezik, aki a szekszárdi Mészáros Pál Pincészetének tételeivel készül vendégeink számára.S hogy mit kóstolhatunk? Elsőként egy különleges félszárazat, érkezik a fehér kadarka! Friss, üde, szőlővirág illatú, ízvilágában a szőlő gyümölcs ízjegyei fedezhetőek fel. Színében halvány pirkadt szín látható. Természetesen Szurok mester könnyed vacsorája is az asztalra kerül!

 

Kovács Péter Portugál filmest

0 Ft