A márciusi Kultmoziban: Liza, a rókatündér

Gyártó cikkszám: Rókatündér
Elérhetőség: Információ

A természet ébredésével a Kultmozi is újraindul! Márciusi filmestünket egy 2015-ös romantikus vígjátékkal indítjuk, érkezik a: LIZA, A RÓKATÜNDÉR

 

Kultmoziban Liza, aRókatündér

Kívánságlistára teszem
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
A márciusi Kultmoziban: Liza, a rókatündér
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Liza - Márta néni - a japán nagykövet özvegyének ápolónője a képzeletbeli Csudapesten, aki mellett megismerkedik a japán zenével, megtanul japánul, ponyvaregényeket olvas, és szinte álomvilágban él. Egyetlen (képzeletbeli) barátja Tomy Tani japán táncdalénekes szelleme, akit csak ő lát és hall. Az énekes gyakran szórakoztatja vidám dallamaival. Harmincadik születésnapján Liza kimenőt kér, hogy a Mekkburgerben ünnepelhessen, reménykedve, hogy ott megtalálja a szerelmet, akár kedvenc ponyvaregényének főhősnője. Az özvegy biztatja, hogy randevúzzon. Ez féltékenységre gerjeszti Tomy Tanit, aki megrendezi az asszony halálát.
Az özvegy végakaratában nem rokonaira, hanem Lizára hagyja belvárosi lakását, ahol is Liza magazinokból ellesett, egyre szépülő külsővel randevúzni kezd. A férfiak azonban rendre elhaláloznak... (wikipédia)


A belépőjegy ára 4700 Ft/fő, amely tartalmazza a háromtételes borkóstolót, a séfünk által készített harapnivalókat és a filmvetítést. Filmestünkre Lukácsy Zoltán érkezik a Lukácsy Pince legjavával.

Helyszín: KULTPINCE
Monor, Strázsa-hegy (Kövidinka sor)
Időpont: 2022. március 18. (péntek)
Érkezés, borkóstoló, vacsora: 19.00 - 20.00
A filmvetítés nyolc órakor kezdődik.

Jegyek a Pillangó Könyvesboltban (Monor, Forrás köz 2.) és a Bor Mámor Monor üzletben (Kiss Ernő utca 9.) vagy online válthatók a kultpince.hu oldalon 2022. március 16-ig.
A jegyvásárláshoz/utaláshoz szükséges információk:
Kedvezményezett: Cimbora Borház Kft.
Bankszámlaszám: 10103843-09234400-01003000
Jegyek már SZÉP kártyával is vásárolhatók, fizetéskor keresd a KultPincét (Cimbora Borház Kft.) az elfogadóhelyek között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek